Megnyugtatnátok?

Figyelt kérdés
6 hetes terhes vagyok.Eddig minden tünetem megvolt.Mèg reggel is volt hányingerem.Mostmâr viszont semmi.Tavaly volt egy vetèlèsem ès fèlek,h nehogy ùjra megtörtènjen.
2013. júl. 16. 14:12
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia! Nyugi! Ha se görcs, se vérzés, nincs gond!

Nekem a 3.terhességemnél semmi tünetem nem volt! Az első 2-nél végighánytam,mint a lagziskutya.

Most a 4.nél eleinte a mellfeszülésen kívűl semmi, most a 31.héten lettem csak kívánós!

Minden terhesség más!

De ha nagyon aggódsz, menj el a dokihoz, meg fogja érteni!

2013. júl. 16. 14:15
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem is volt ilyenem, sőt volt hogy 1 hétig is tünetmentes voltam (frászt is kaptam!), akkor azzal nyugtattak, hogy a hormonszinted ilyenkor nagy ütemben változik, és a hányingert is az okozza, szóval ha éppen aznap nem változik, akkor nem feltétlen kell legyen hányingered.

Előzőnek igaza van; ha nincs görcs, vérzés, akkor minden rendben. Ha nem érzed magad komfortosan pihenj egy kicsit, és megnyugszol tőle! 8-)

Viszont a vetélésed, az valami ok miatt volt (értem pl.: hormonproblémák...) vagy minden ok nélkül?

Ha ismert okkal volt, esetleg hormongondok, akkor azt azért említsd meg az orvosnak (ha nem tud róla) biztos ami biztos! Meg... Egyébként is lehet, hogy megnyugtatna! 8-) (Nehogy megijedj, nem függ össze ez a hányingerrel, csak gondoltam megemlítem!)

Minden rendben lesz, tudom, átéltem én is vetélést, de azután is lehet babád! 8-)))

13 hetes baba anyukája!

2013. júl. 16. 15:09
 3/7 A kérdező kommentje:
Utrogestant kaptam.Napi 2*1. Progeszteron problèma miatt.
2013. júl. 16. 15:12
 4/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a megnyugtato szavakat.
2013. júl. 16. 15:17
 5/7 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, volt hormongondom nekem is. Ha fogékony vagy ilyenekre akkor esetleg képzeld el a babádat, ahogy beágyazódott, és beszéld meg vele, hogy szereted, várod, és maradjon - biztasd, szurkolj neki. Nekem segített, sőt! Várandósságom alatt volt egyéb probléma is, akkor is jó volt megbeszélni a picurkámmal a dolgokat! 8-)
2013. júl. 16. 15:24
 6/7 anonim ***** válasza:

Csütörtökön töltöm a 6. hetet. Nekem fagyis beültetésem volt. Jövőhéten mentem volna uh-ra, csak ma felhívtam az intézetet ahova járunk, hogy tegnap és ma nagyon szúrt a jobb oldalam. Előrébb hozták az uh-t holnapra. Most én is félek egy kicsit. :S

Kedves kérdező voltál már uh-n?

2013. júl. 16. 18:41
 7/7 A kérdező kommentje:
Pènteken voltunk dokinál.Akkor csinált uh.4,8 mm volt a pici.szivhanggal.
2013. júl. 16. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!