Megnyugtatnátok?
Szia! Nyugi! Ha se görcs, se vérzés, nincs gond!
Nekem a 3.terhességemnél semmi tünetem nem volt! Az első 2-nél végighánytam,mint a lagziskutya.
Most a 4.nél eleinte a mellfeszülésen kívűl semmi, most a 31.héten lettem csak kívánós!
Minden terhesség más!
De ha nagyon aggódsz, menj el a dokihoz, meg fogja érteni!
Szia! Nekem is volt ilyenem, sőt volt hogy 1 hétig is tünetmentes voltam (frászt is kaptam!), akkor azzal nyugtattak, hogy a hormonszinted ilyenkor nagy ütemben változik, és a hányingert is az okozza, szóval ha éppen aznap nem változik, akkor nem feltétlen kell legyen hányingered.
Előzőnek igaza van; ha nincs görcs, vérzés, akkor minden rendben. Ha nem érzed magad komfortosan pihenj egy kicsit, és megnyugszol tőle! 8-)
Viszont a vetélésed, az valami ok miatt volt (értem pl.: hormonproblémák...) vagy minden ok nélkül?
Ha ismert okkal volt, esetleg hormongondok, akkor azt azért említsd meg az orvosnak (ha nem tud róla) biztos ami biztos! Meg... Egyébként is lehet, hogy megnyugtatna! 8-) (Nehogy megijedj, nem függ össze ez a hányingerrel, csak gondoltam megemlítem!)
Minden rendben lesz, tudom, átéltem én is vetélést, de azután is lehet babád! 8-)))
13 hetes baba anyukája!
Csütörtökön töltöm a 6. hetet. Nekem fagyis beültetésem volt. Jövőhéten mentem volna uh-ra, csak ma felhívtam az intézetet ahova járunk, hogy tegnap és ma nagyon szúrt a jobb oldalam. Előrébb hozták az uh-t holnapra. Most én is félek egy kicsit. :S
Kedves kérdező voltál már uh-n?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!