MEGNYUGTATNÁTOK?
5+3 hetes terhes vagyok. A dokim azt mondta, hogy bár minden rendben van, a 10-12.hétig nem javasolja a házaséletet, mert a baba ilyenkor még nem tapad semmihez és bármikor lelökődhet a nyálkahártyától, ha szerelmeskedünk.
Tegnap este nagyon-nagyon óvatosan(mint a szűz lányoknál) együtt voltunk, nagyon vigyázva (szinte alig dugta be félig) és figyeltem, ne legyen orgazmusom, mert ugye akkor összehúzódik a méh izomzata.
NAGYON IDEGES VAGYOK, SZERINTETEK ÁRTOTTUNK A BABÁNAK?
Én végig szeretkeztem a terhességem az elejétől a végéig.
Elég buta a dokid, hogy így ijesztget.
Ha nincs semmi problémád, nem kell megtartóztatni magad, nyugodtan szeretkezzetek bátrabban.
Hát nem értem azt hogy ilyenkor nem tapad semmihez...ilyenkor az embriò már be van ágyazòdva a méhfalba. Na mind1.
Én 4+6 hetes voltam,amikor megtudtam,hogy baba van. A 6.hétig egyáltalán nem tudtam a szexre gondolni,de onnaatol kezdve minden visszaállt. Szexelünk amikor kedvünk tartja,ez változò. Van,hogy egy héten egyszer,van,hogy akár 3szor és általában orgazmusom is szokott lenni. Eddig baj nem lett belöle (kopp-kopp),de lassan már azt hiszem elkell hagynunk,mert már a 6.hònapban vagyok.
Szerintem ez hülyeség :D
Keress egy másik dokit mi is csináltuk az elején is és most is szoktuk, és semmi baja nincs a babának :)
Boldog baba várást
39+4 hkm
Ha semmi előzmény nem volt, és nincs semmi gond, akkor tuti nem ártottatok vele... akkor a doki túlragozta...
Ha volt bármi előzmény... korábbi vetélések, vérzés terhesség alatt, akkor viszont jobb betartani az orvos utasításait.
Nem volt semmi előzmény, sőt az előző két terhességemmel még a szülés előtti este is szerelmeskedtünk :)
De akkor miért kell neki ilyenekkel rémisztgetni????
Köszi csajok a megnyugtató válaszokat!!!!!!!!!!!!!
Csak az orvos fel akarja hívni a figyelmedet, mert ugyanis igen okozhat vetélést a szex!
Én el vagyok tiltva, előzmények miatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!