MEGNYUGTATNÁTOK?
5+3 hetes terhes vagyok. A dokim azt mondta, hogy bár minden rendben van, a 10-12.hétig nem javasolja a házaséletet, mert a baba ilyenkor még nem tapad semmihez és bármikor lelökődhet a nyálkahártyától, ha szerelmeskedünk.
Tegnap este nagyon-nagyon óvatosan(mint a szűz lányoknál) együtt voltunk, nagyon vigyázva (szinte alig dugta be félig) és figyeltem, ne legyen orgazmusom, mert ugye akkor összehúzódik a méh izomzata.
NAGYON IDEGES VAGYOK, SZERINTETEK ÁRTOTTUNK A BABÁNAK?
ha nincs semmi előzmény, nem vagy veszélyeztetett terhes, nem volt vérzés stb, akkor semmi baj nem lesz abból, hogy együtt voltatok.
nekem annyit mondott az orvos, hogy ha orgazmus után huzamosabb ideig érzek görcsöket, akkor inkább ne csináljuk, vagy legalábbis ne élvezzek el.
én sem értem, hogy miért mondta azt, hogy ilyenkor még nem tapad semmihez.... de nyugodj meg, semmit nem ártottál!
boldog babavárást!
Utolsó vagyok!
Hozzátenném, hogy nem ijtesztegetni akarlak, sőt... Sok nő ilyen idős terhesen még talán nem is tudja, hogy babát vár és mégis él házaséletet. Úgyhogy ne aggódj!
Inkább a nagyon elutasító válaszokra akartam reagálni azzal, amit írtam.
Semmi baja nem lesz!!
Mi is végig csináltuk!
Egy hónap volt amikor azt mondta a doki,hogy ne,mert belelógott a méhlepény a méhszájba. De ahogy nőtt a méhem,följebb került és aztán megint lehetett.utolsó hónapban,meg már nem nagyon kívántam,mert sehogy nem volt kényelmes,meg a férjem is parázott,hogy nehogy valami bajt csináljon! :)
Utolsó, ne idegeskedj, nem tudom ki szavazott le, Én nem, az biztos.
Amúgy elég gyanús, hogy napról-napra csökken a pontszámunk, pl. nekem már csak 66%, pedig soha nem vagyok bunkó senkivel.
Szerintem már maga a rendszer is lehúzza a pontunkat !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!