Ki mit gondol erről? Légyszi sokan írjatok! Későnek tartjátok ha egy nő 37 évesen szüli az első babáját?
12-es vagyok, 19-el teljesen egyetértek!!!!
DE kérdező,ha ennyi idős vagy és valamiért most sikerült teherbe esni,akkor szerintem ne foglalkozz másokkal!!!!örülj a kis jövevénynek!
Én megértem a 20-ast akit hamar szült az anyukája és emiatt volt rossz.
De az ellentéte sem a legjobb.
Engem anyukám 37 évesen szült, és nem a türelmével van baj, bár néha gimiben már azért érződött a nagy generációs szakadék. Azzal van baj, hogy látom mennyire rohadt fáradt. Engem még csak most indít útnak az életben de már nem ezzel kellene szenvednie, mikor kidolgozta a belét is.
Na mindegy, csak azt akartam mondani hogy ez sem lesz fenékig tejfel, na meg minden eset más :)
Én egy ici picit, minden elítélés nélkül mondva későinek tartom. Saját szemszögből nézve ugye. De mivel mostanság mindenki ezt csinálja, legalább nem leszel egyedül :) Sok veled egykorú lesz a játszón. Nem fogsz kilógni.
Hát ha én nagyon vágynék a gyerekre akkor nem érdekelne, hogy épp hány éves vagyok. Mindig lesznek olyan emberek akik valami miatt elítélnének, szóval ez már nem oszt nem szorozna :)
Tudatosan nem szeretnék későn szülni de ha más áll a háttérben, akkor addig próbálkoznék amíg a szervezetem azt nem mondja, hogy most már sehogy sem lehet.
Egy szülő nem a kora miatt lesz jó vagy rossz. Itt is írtak példát mind a két részre. Az a lényeg, hogy a saját tulajdonságunkkal tisztába legyünk és a legjobbat akarjuk a gyerekünknek.. Szerintem ezzel mindenki így van. A megvalósítás mindenkinél más de a lényeg, hogy szeressük azt a kis csöppséget :)
Szerintem nem nevetséges, csak leírtam mindkettő nehézséget, és azt írtam, hogy megértem, hogy rossz volt a másik válaszolónak, mert fiatalon szülték és türelmetlen volt az anyja apja.
25-30? Írtam én ilyet? Mekkora egy kötekedő vagy hallod. Szerintem akkor ideális, ha megvan az anyagi keret (munkahely, stabil kapcsolat ilyenek). Tehát akik nem a nagyvilágba szülnek. Mondjuk ha valaki 18 éves korától dolgozik, annak bőven jó ha 20 évesen szül, HA AKAR.
Én csak leírtam, hogy nekem milyen nehézségeket okozott GYEREKKÉNT hogy későn születtem. Saját tapasztalatom a te idióta felfogásodban ezek szerint nevetséges. KÖSZI!
Megjegyzem amúgy a legnagyobb butaságra utal, ha összevonod az én válaszom egy idegenével. Ő azt vallja, hogy később szüljön, én azt hogy fiatalabb szüljön. Ebből neked az hogy jön le, hogy ezt a kettőt össze kell vonni és akkor az az időintervallum marad ami a kettő közé esik?
Ez két külön vélemény, mindenki másképp látja. Nem kell összetenni a válaszom egy idegenével.
Szerintem 20-35 év között fér bele, utána nem szülnék, csak abban az esetben ha valami egészségügyi oknál fogva még nem jött össze de van rá esélyem. Ideálisnak éppen nem nevezném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!