Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki mit gondol erről? Légyszi...

Ki mit gondol erről? Légyszi sokan írjatok! Későnek tartjátok ha egy nő 37 évesen szüli az első babáját?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok erről?
2013. nov. 2. 14:02
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
71%

Nem vészes szerintem. Akkor kell szülni, amikor eljön az ideje. Ha 37, akkor 37. A 16 meg a 45 az durva, de ez nem.

Hiába 20 éves valaki, és a legideálisabb korban van a baba szempontjából, ha nincs megfelelő párkapcsolata pl a dologhoz.

2013. nov. 2. 14:06
 2/27 anonim ***** válasza:
72%

Nem tartom későinek. Manapság egyre későbben vállalnak gyereket a nők. Ez már nem megy ritkaság számba. Persze több és alaposabb vizsgálatokra lehet számítani 30-35 felett, de annyi baj legyen.

Egyébként a férjem sem lenne, ha annak idején anyósom nem 40 évesen szül.

2013. nov. 2. 14:06
 3/27 anonim ***** válasza:
69%
Én sokáig későinek tartottam. Aztán a sors úgy hozta, hogy én 35 évesen szültem. 8 éve. És még soha senki nem nézett a gyerekem nagyijának! :D Úgyhogy szerintem nem késő!
2013. nov. 2. 14:07
 4/27 anonim ***** válasza:
75%
Mindenki maga dönti el és érzi mikor van felkeszulve testileg-lelkileg-karrier szempontjából a gyermek vallalasra! Sogornom 36evesen lett edesanya nagyon türelmes és szépen neveli a kicsit, en 24 es 27evesen szültem nekem ez igy felelt meg!függ attól is mikir talalja meg vki azt az embert akivel Szívesen gyermeket vállal! En személy szerint nem vállalnék 37evesen mivel már van 2 de ha 37evesen még nem adatott volna meg a gyermek áldás akkor bizony valószínűleg bele vagnek!
2013. nov. 2. 14:09
 5/27 anonim ***** válasza:
75%

Leírok egy történetet:

Gyerekápoló vagyok és az iskola alatt volt szülészet gyakorlat. A legelső szülésen amit láttam az anyuka 41 éves volt, első babával. Kicsit furcsállottam, de gondoltam az ő dolga. Csak miután megszületett a baba értettem meg a dolgot, miután a szülésznő a babát anyuka kezébe adta és ezt mondta neki: "Több mint 10 évet várt rá"

Azóta ha idősebb kismamát látok mindig az jut eszembe, hogy biztosan nem tehet róla, csak így alakult az élete.

Mindenkinek megvan a maga oka rá, hogy miért éppen akkor vállal gyereket amikor. Hogy kinek hány évesen jön el a pillanat a lényegen amúgy sem változtat.

2013. nov. 2. 14:11
 6/27 anonim ***** válasza:
11%
Ha régóta próbálkozik és most jött össze, akkor nem késő. Viszont ha most sikerült be, szerintem elég késő.
2013. nov. 2. 14:16
 7/27 anonim ***** válasza:
83%

Én - saját tapasztalatom alapján - nem tartom későnek, én 38 évesen szültem, de én pl. huszonévesen el nem tudtam képzelni, hogy gyerekem legyen (tudom, hogy ez fura dolog).

Szerintem mindenki maga döntse el mikor érik meg rá, mikor szeretné, mikor van itt az ideje, a megfelelő partner, stb.

2013. nov. 2. 14:19
 8/27 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem sincs még későn! ismerek olyan nőt aki 45 évesen szülte meg első gyerekét! Nem tudom mi okból,lehet z addigi párjával nem lehetett,vagy egyszerűen most jutott el a nő odáig, hogy belevágjon..mindegy.
2013. nov. 2. 14:24
 9/27 anonim ***** válasza:
74%

Szia, szerintem sincs későn. Az a véleményem, hogy mindenki akkor vállal babát, amikor elérkezettnek látja rá az időt, és megtalálja hozzá a megfelelő partnert, és teljesen mindegy, hogy hány éves valaki. Én 29 éves vagyok, most várom az első babánkat, de egy percig nem bánom, hogy nem szültem 20 évesen. És nem azért mert nem volt mellettem senki, mert a párommal már 9 éve vagyunk együtt. Egyszerűen most érkezett el az ideje, hogy babánk legyen.

(Nyugodtan le lehet pontozni, mert látom, aki támogatja a kérdezőt és "mellette" áll, az le van pontozva)

2013. nov. 2. 14:27
 10/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi hozzászólásokat,olyan jó érzés olvasni,hogy szinte mind egyformán látjátok. Ez nagyon jól esik a lelkemnek.Majdnem sìrok:(
2013. nov. 2. 14:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!