Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Márciusra kiírt kismamik hogy...

Márciusra kiírt kismamik hogy vagytok?

Figyelt kérdés
Mikorra vagytok kiírva?
2013. okt. 30. 19:37
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
És tudjátok már fiú e vagy lány?
2013. okt. 30. 19:38
 2/18 anonim ***** válasza:

Szia.

Március 13-ra vagyok kiírva. Ikerbabákat várunk. Úgy néz ki hogy lányok lesznek. Már mocorognak. A hasam egyre jobban feszül.

És te kedves kérdező?

2013. okt. 30. 19:44
 3/18 anonim ***** válasza:
Szia. Március 5re vagyok kiírva.már van egy 3 és fél éves kislányom. Most megint kslányubk.lesz. 2 kilót híztam eddig de túlsúllyal kezdtem a terhess3get. A hasam már nagyon nagy,7-8 hónaposnak hisznek :D sokat mocorog a picúrkám,viszont már most naponta többször keményedek.
2013. okt. 30. 20:07
 4/18 A kérdező kommentje:
Én március 17-re vagyok kiírva és kisfiú lesz.Nagyon jól érzem magam a picurka is egyre többet mozgolódik. :)
2013. okt. 30. 20:09
 5/18 anonim ***** válasza:

Március 8-ra vagyok kiírva. Kislány lesz:) pont ma voltunk dokinál,azt mondta,közepes növésű lesz a combcsontjáról ítélve:)

Gyomorsav gyötör,de kibírható,pocakom egyre nagyobb,néha nekem is kicsit kemény magnéziumot szedek rá.Alig várjuk a bébit:)

Ja,eddíg 5 kilót híztam,de rám fért:)

2013. okt. 30. 20:38
 6/18 A kérdező kommentje:
Na úgy látszik itt mindenkinek kislánya lesz csak nekem nem.Egyébként én is kislányt akartam jobban,de végülis az a fontos h egészséges legyen. :)
2013. okt. 30. 20:43
 7/18 anonim ***** válasza:
2. Vagyok. Van már neve a babátoj.ak?
2013. okt. 31. 07:28
 8/18 A kérdező kommentje:
Mi még sajnos nem tudjuk mi legyen a neve ha lány lenne könnyebb helyzetbe lennénk. :)
2013. okt. 31. 08:55
 9/18 anonim ***** válasza:

A mi kislányunk Léna lesz! Már akkor tudtuk,mikor még csak tervben volt!

Csajok,ti milyen ruhákkal készültök márciusra?Meleg téliekkel,vagy már nem vesztek neki kis méretben nagyon bundás dolgokat?

Én inkább téli cuccokat vettem kis méretből,tekintve,hogy tavaly is a legnagyobb hóvihar márciusban volt,de a bababoltos nő meg megkérdezte,hogy újszülőtt méretből miért veszek téli bundásat?...össze zavarodtam kicsit,mert ki tudja milyen idő lesz.

2013. okt. 31. 09:35
 10/18 anonim ***** válasza:
8
2013. okt. 31. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.