Kismamák! Minden válaszra egy zöld kéz, mit szóltok? Többi lent.
Ki hányadik hétben van? Mikorra vagytok kiírva? Mi a terhességetek sztorija? (Mikor tudtátok meg, hogy pocaklakótok van, hogy jött össze, stb. :) )
Nagyon érdekel!
9 hkm
Mindenki története izgalmas, gyönyörű!
Az én történetem:
Párommal már több mint 3 éve vagyunk együtt, de korainak találtuk még ebben a kapcsolatban a babát... Azért tartottunk ki a dolog mellett, mert kellően ismerjük egymást, már több mint 10-15 éve! Azt mondtuk, hogy hát próbáljuk ki, ha lesz valami, akkor lesz, ha nem, akkor még várunk. Ez volt júniusban. Nem lett semmi, így egy ideig nem is próbálkoztunk, mert nagyon elfoglaltak voltunk mindketten a munka miatt. De főként a párom. Most augusztusban áthelyezték egy másik szintre a munkahelyén, és többet volt otthon velem. Augusztus legvégén újra belepróbálkoztunk... Eltelt 1-2 hét, és szinte minden nap csak aludtam volna, és közben süteménnyel töltöttem a pocakomat megállás nélkül. Ott már fura volt a páromnak, de csak kuncogott rajta. Egyik reggel nagyon rosszul lettem... Majdnem csak hogy elájultam, úgy szédültem, és hányingerem volt, na akkor már kevésbé kívántam a sütit... Lázam is volt, inkább lefeküdtem, és nem mentem aznap dolgozni. Délutánra viszont olyan voltam, mintha mi sem történt volna, ez volt benne az érdekes, de még akkor sem fordult meg ilyesmi a fejemben. Aznap este párommal megkívántuk egymást, szeretkezni akartunk, de mielőtt elkezdhettük volna, hányingerem lett, és nagyon durván nyilallt valami a hasamban, de csak időközönként... Ebből nem lett semmi, inkább aludtunk. Másnap elmentem dolgozni, és délelőttös voltam, késő délután végeztem, így elmentem egy drogériába, és vettem 3 terhességi tesztet. Mind a 3-mat megcsináltam másnap reggel első pisiből, mert azt olvastam, hogy az a legjobb, ha akkor csináljuk. Az első teszt negatív volt. Másnap megcsináltam a másodikat, azon volt egy nagyon halvány 2. csík, de úgy intéztem el, hogy biztos csak odaképzelem, mert nagyon vágyok rá... Másnap a harmadik teszten egy erős 2. csík volt, na akkor majdnem összeestem a boldogságtól, a sírástól amennyire örültem... Mire a párom haza jött, én már aludtam, de mire haza jött, az ágyán egy szalvétán várta a pozitív teszt... Arra keltem fel, hogy zokogott örömében :) Tegnap töltöttem a 9. hetet, nagyon vigyázok magamra, semmi baj ne történjen.:)
Köszönöm, hogy leírtátok a ti történeteteket, mindenkinek ment a zöld kéz :) Mindenkinek boldog további babavárást, és babázást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!