Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák! Minden válaszra egy...

Kismamák! Minden válaszra egy zöld kéz, mit szóltok? Többi lent.

Figyelt kérdés

Ki hányadik hétben van? Mikorra vagytok kiírva? Mi a terhességetek sztorija? (Mikor tudtátok meg, hogy pocaklakótok van, hogy jött össze, stb. :) )

Nagyon érdekel!

9 hkm

2013. okt. 28. 21:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%

38. Hét, 10.re vagyok kiírva, nem tervezett baba. Szuper könnyű terhesség, szinte sajnálom hogy lassan vége:) közben meg nagyon várom is:) már mindene megvan.

Fiú lesz és nincs még neve.

2013. okt. 28. 21:44
 2/11 anonim ***** válasza:
90%
Jah...a hogy jött össze kimaradt....megszakítás:)
2013. okt. 28. 21:45
 3/11 anonim ***** válasza:
90%

28. hétben vagyok,január végére kiírva..A menstruációm várható napján teszteltem pozitívat,szóval nem sokáig volt titok,mert elég türelmetlen voltam:)Szerencsére az elhatározástól,h szeretnénk még egy gyereket,a valóra válásig kb. másfél hónap telt el,szóval nem egy hosszú történet:),ja és kislány lesz.

Neked mi a sztorid?

2013. okt. 28. 21:49
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Én vasárnapra vagyok kiírva, de örülnék,ha ma-holnap megszületne,nagyon nyűglődök már,sehogy sem jó,de egyelőre semmi jele,hogy ki akarna bújni. Első baba,kisfiú,Benett lesz. Mi két évet vártunk rá,ezalatt volt ciszta műtét és egy vetélés is. A nemvárt másnapján teszteltem,együtt vártuk az eredményt. Hiába nemsokára itt lesz velünk, néha még mindig hihetetlen.

Boldog babavárást mindenkinek!

2013. okt. 28. 22:59
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
31. hétben vagyok január 1-re vagyok kiírva. Terhesség sztorija...elég durva betegség után spontán teszteltem várható menzesz napján egy pozit. Gyógyszert kell szednem vérnyomásra. Sok a savam fájnak a csontjaim, minden negatív tünet a 3. trimeszterben jött elő :D De akkor is a legszebb dolog az életemben, első baba és kislány lesz a drága!:)
2013. okt. 29. 00:30
 6/11 anonim ***** válasza:
25. hét és február 10 lenne, de császár lesz és úgy néz ki február 4én érkezik meg a kislegény. Tervezett első baba, de nagyon nehézkes úton. 2 vetélés előzte meg, és erős vérzéssel indult ez a terhesség is, de orvos váltás stb mindenféle gyógyszer és megmaradt, növekszik és rugdos :)
2013. okt. 29. 08:08
 7/11 anonim ***** válasza:
11 hetes vagyok (május 19-re vagyok kiírva) és 3. baba :) Nagy sztorija nincs a terhességemnek, egyszerűen csak mindig 3 gyereket szerettünk volna van már 2 lányom. A nemét értelem szerűen még nem tudom. Ja és a nemvárt előtt már teszteltem egy halvány pozitívat :)
2013. okt. 29. 08:34
 8/11 anonim ***** válasza:
36.hétben vagyok és November 24-re vagyok kiírva.Második babánk és kislány lesz.2 éves a lányom ,terveztük a kis tesót,3 napot késet mikor csináltam a tesztet,az első próbálkozásra sikerült. Minketten nagyon örültünk:-)
2013. okt. 29. 10:33
 9/11 anonim ***** válasza:

21.hetet töltöm holnap.Március 12-re vagyok kiírva,második baba.Az első 2 év hosszú várakozás után sikerült,a mostani pedig,aki szintén tervezett volt,3 hónap alatt jött össze.Nem akartam tovább várni,mert 30 fölött vagyok.Gondoltam,ha még ebben az évben sikerül,akkor lesz tesó,ha nem,nem várok éveket,hisz én sem leszek fiatalabb.

A pozi előtti hónapban cisztám volt,így késett 11 napot,azt hittem baba,de sajnos nem volt.Vagy hat tesztet ellőttem,mert nem akartam elhinni.Aztán mikor vele lettem terhes,már óvatosabb voltam,nem éltem úgy bele magam.De megint teszteltem ezerrel,és nagyon halvány volt a második csík napokig.Megijedtem,még a doki sem látott szívhangot a 6. héten.Aztán 11 hetesen visszamentem,akkor közölte,hogy 95 százalék,hogy fiúcska lesz :)

Most már elég szépen rugdos,már van,hogy látszik kintről is.De csak a rugdosás,mert a hasam nem nagy még,alig látszik valami,pedig már az 5. hónapban vagyok.Látom,hogy a körülöttem levők sokszor rásandítanak néha,hogy ők is lássák már a hasam,türelmetlenkednek,de aztán hamar elfordulnak,mert még nincs mit látni.Részesei akarnak lenni,de még várniuk kell pár hetet,mire már látszani fog :)

A nagyobb tesó türelmetlenül várja a kisebbet,már terveket sző,játszani szeretne vele,kekszet adni neki,és mindig jó étvágyat kíván neki is,ha leülünk enni :)

Ez a terhességem jobban megviselt,mint az előző,gyomor problémáim voltak,nemrég elkaptam egy vírust,amiből még nem jöttem ki teljesen,és a 6.héttől hulla fáradtnak érzem magam.De az eredményeim eddig jók,a kicsi meg szépen nőddögél odabent:)

Na,most elárasztottalak,lesz mit olvasni :)

Jó babavárást!

2013. okt. 29. 11:03
 10/11 anonim ***** válasza:

2,5 év testi-lelki szenvedés után,millió hormonprobléma, orvosok, magánklinika, sztk, agyalapimirigy daganat, rossz sprmakép, pcos...stb.. után, a lombikprogram küszöbén spontán megfogant a kislányunk. 1. baba, március 7-re írtak ki, de én tudom, és a méretek alapján is egy héttel kisebb vagyis 20+4 ma. A Lilien Kíra nevet kapja. Óriási a boldogság. Talán a lemondás segített.

5 nap késés után teszteltem, de semmit nem vártam millió ilyen volt már.

Úgy meglepődtem a dupla csíktól, hogy zsebre vágtam a pisis tesztet és elmentem dolgozni.

Délután hazamentem, a férjem ajtót nyitott, én meg a nyakába borultam, és úgy elkezdtem zokogni, hogy nem kaptam levegőt, szédültem. A férjem és anyósom döbbenten álltak, azt hitték valaki zaklatott a liftbe, vagy kirúgtak. Nagy nehezen ennyit bírtam kinyögni: terhes vagyok, és zokogtam tovább. 2,5 év fájdalma, feszültsége ott egyben kitört belőlem, remegtem, fulladtam, ömlött a könnyem és szorítottam a férjemet.

Attól a naptól az életem egy tündérmese, a kislányunk a pociban a mindenünk, a szerelmünk pedig erősebb és csodásabb mint amit valaha is el tudtam képzelni.

2013. okt. 29. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!