19 hetes kismamák hogy vagytok? Van kedvetek beszélgetni?
Figyelt kérdés
2013. okt. 28. 07:25
1/7 anonim válasza:
Tegnap töltöttem a 20. hetet, jól vagyok mindent összevetve, néha már most bekeményedek, de egyébként tök jól vagyok. Tudod már, hogy fiú vagy lány lesz? Nekünk elvileg lány, két uh-n is azt mondták :)
2/7 anonim válasza:
Én ma töltöttem be a 20 hetet. Azon kívül,hogy sok a savam jól vagyok:) Nekünk kisfiú lesz.És te,hogy vagy kérdező? Vásárolgattál már valamit a picinek?
3/7 anonim válasza:
Sziasztok.
Csütörtökön töltöttük a 20. hetet. Ikerbabáink lesznek és úgy néz ki hogy lányok. Már a derekamat érzem néha. Húzódik a hasam, gondolom nőnek.
4/7 anonim válasza:
Sziasztok, én szerdán töltöm a 20. hetet. Úgy néz ki nálunk is kislány lesz, már nekünk is a 2. uh volt, amin lányt mondtak. :-D Első babánk lesz. Hál istennek, eddig a várandósságom teljesen probléma mentes, azt leszámítva, hogy első perctől kezdve nem bírok hason aludni, pedig úgy szerettem, így nincsenek jó éjszakáim, de ennyi. Most erre a hülye időre szokott fájni a fejem, de ez sem vészes. Mikorra vagytok kiírva?
Kérdező?
5/7 anonim válasza:
2ik válaszoló vagyok.Március 17re:) Jaj én is imádtam hason aludni:D
6/7 anonim válasza:
4-es vagyok, én március 19-re vagyok kiírva, olyan jó lenne már ott tartani :-D
Én a SOTE 1-en fogok szülni, és már nagyon nagyon várom.
Betti
7/7 anonim válasza:
3-as vagyok. Március 13-ra vagyok kiírva. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!