Kismamák, mennyire van kedvetek kimozdulni?
Olyan jó lenne néha elmenni erre-arra a barátnőimmel, de nem tudom rávenni magam :-( Szinte mindig fáradt vagyok.
Ti hogy vagytok ezzel?
28 hkm
őszintén?
még arra is kénszerítenem kell magam, hogy felkeljek :)
én is szívesen mennék ide-oda, csak nem szívesen mozdulok ki főleg ebben a melegben :(
Ez az érzés teljesen normális!! :)
A vérképed rendben van amúgy?
Mert az álmosság lehet vashiánytól is ebben a terhességi korban! Nekem is kell vasat szednem egy ideje.
De tény, ha most nincs kedved, később még kevésbé lesz!
Nekem már mindig pisilnem kell, hosszútávú sétákra nem vállalkozok, a derekam is fáj, hamar elfáradok, meg így a vége felé már nagyon dagad a lábam is sajnos...
Pedig néha szívesen kimozdulnék itthonról!! :)
Persze nem vagyunk egyformák, lehet neked több energiád lesz a vége felé, ezt nem lehet tudni!
Az a lényeg azt tedd, ami jól esik: ha fáradtnak érzed magad pihenj(ha megteheted), mert most erre van szükséged.
Boldog babavárást! :)
38hkm
Én 14 hetes vagyok, és van egy egyévesem, kénytelen vagyok vagyok valahogy tartani a fejem, hogy ne koppanjon a padlón :D
De viccen kívül, borzasztóan gyengének érzem magam, sokszor szédülök, nem is a fáradtság, az már egy éve tart... :D De jó lenne kicsit energikusabbnak lenni.
Én 34 hetes vagyok.
Este max.10-kor lefekszem,és felkelek fél 8-kor,mikor a párom megy el.Majd visszafekszem és alszom 11-ig.Utána már erőt veszek magamon,lezuhanyzom,főzőcskézek egy kicsit,vagy sütök valamit.Nem nagyon van kedvem bármit is csinálni,eljöttem táppénzre,pedig imádom a munkámat/orvos vagyok./Néha viszont "ki kell rángatnom" magamat.Ha hűvösebb van,mint most,elmegyek találkozom egy-két barátnőmmel,vagy elmegyek anyumhoz,esetleg vásárolni.Most szedek Béres-cseppet,és eszek sok magas vastartalmú ételt.Müzlit,gombát,diót,mogyorót,ribizlit,sárgabarackot.Ezek segítenek,pedig vérvétel alapján nem vagyok vashiányos:)Kicsit néha vegyél erőt magadon,és menj el valahova,amikor kicsit emberibb az időjárás.
Boldog babavárást,könnyű szülést kívánok!34hkm
Olyan jó látni, hogy nem csak én vagyok így ezzel. :D mondjuk csak elindulni, felöltözni a nehéz. Nekem a gyerekek napközben bölcsiben/oviban vannak, már 1-kor kivagyok, hogy 4-kor fel kell öltözni és lemenni, pedig csak a sarkon vannak. :D
27 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!