Előfordul, hogy 1,5-2 éves gyerkőccel nincs kedvetek kimozdulni?
Figyelt kérdés
Nálam előfordul - mint ma is - hogy egyszerűen nincs hangulatom elindulni vele a játszótérre. Ő is nagyon jól érzi magát itthon. Nem sűrűn van ilyen, szinte minden nap sétálunk.2011. jún. 20. 15:23
1/5 anonim válasza:
Restellem, de igen. 26 hetes kismami vagyok (valszeg ezért sem) és van egy ugyanennyi hónapos kislányunk is :). Sokszor leragaszt az ágy :(
2/5 anonim válasza:
Igen előfordul,elég sűrűn sajnos! De én erőt veszek magamon,és nem azt nézem nekem mi a jó. Naponta 2x megyünk le 2órát. Volt már párszor hogy nem mentünk ki,de utána lelkiismeret furdalásom volt,hogy milyen önző vagyok.
16hónapos a lányom.
3/5 anonim válasza:
igen, minden héten van egy nap amikor nem mozdulunk ki :) persze a kertbe lemegyünk!
nagyon jól esik, sokáig fetrengünk az ágyba reggel, bekapcsoljuk kicsit a tv-t, sokáig pizsiben maradunk... imádjuk mindketten :D
4/5 anonim válasza:
Sajnos nekünk nincs kert,de még erkély sem. Így muszáj megerőltetnem magam! Második vagyok.
5/5 anonim válasza:
Sajna igen. Van kertünk, ott homokozó, csúszda, hinta. Csak a gyerektársaság hiányzik. Nincs kedvem a játszótéren jópofizni. A gyerektársaságot meg tudom oldani, mert anyu óvónő és néha (amikor már kevés a gyerek) bemegyünk az ovi udvarába és ott játszik a kislányom. Amúgy 19 hónapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!