Allergias kismamak, ti hogy oldjatok meg az orrdugulast?
Figyelt kérdés
Most nem megfazasrol beszelek,hanem egesz terhesseg alatt tarto orrdugulasrol.Sok velemenyt olvastam mar,hogy nem ajanlott,de kutatasi eredmeny sincs rola,hogy milyen kart okoztak ezek a szerek kismamaknal.Arra is kivancsi lennek,hogy van e valakinek rossz tapasztalata,hogy hosszan tarto orrspray hasznalata utan valami baja lett e az ujszulott kisbababajanak.2013. okt. 27. 16:04
1/4 anonim válasza:
Én nagyon sokáig beteg voltam terhesség alatt (megfázás, allergia) és végig használtam mindenféle orrsprayt, orrcseppet váltogatva. Az orvosom is azt mondta, hogy lehet és makk egészséges a babám, már 5 hónapos.
2/4 anonim válasza:
Szia!Érdemes lenne inkább gyógynövényeket használnod, sokat segíthetnek és nincs káros mellékhatásuk.Jobbulást!
3/4 A kérdező kommentje:
sikerult leszoknom az orcsepprol, 2 napig szenvedtem,de utana kidugult es mar 3 hete annak,hogy elhagytam.
2013. nov. 15. 10:18
4/4 anonim válasza:
Szia!Gratulálok a kitartásodhoz! Ez a legjobb megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!