Allergiás vagyok a nutellara a magzatomra ez hogy hat ha eszek? 7 hetes terhes vagyok
Szerimtem , ha kismama vagy kerüld azokat az ételeket amikre allergiás vagy.
Nem kell ezzel játszani. Gondolom nem a nutellára vagy allergiás, hanem mogyoró avagy valamely összetevőjére.
39+2hkm
úgy tudom, a várandósság alatt az allergia erősödhet, tehát az enyhe reakcióból lehet erősebb reakció is, nem kell kockáztatni, kerüld ami nem jó!
elméletileg ha a családban volt valami érzékenység, akkor a gyerek is veszélyeztetett, de ez nekem kicsit fura, na mind1...
a lényeg, hogy most ne egyed, nem olyan hosszú idő ez, és ha meglesz a babád és szoptatni fogsz, meglátod, úgy fogod félteni, hogy akkor meg már pláne nem eszel kiütésgyanús ételt :)
Azért ennyire nem lehetsz önző, hogy ne bírd ki, hogy ne egyél. Nekem is vannak dolgok, amiket megkívánok, de azért nem ennyire durván, főleg akkor ha a babámat veszélyeztethetem vele. Anyaként szerintem valakinek lehetne ennyi esze, nem egy ember mondta neked, hogy nem ajánlott.
A te gyereked a te felelősséged, de szerintem fontosabb ő mint egy nutellás kenyér.
38 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!