Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Allergiás vagyok a nutellara...

Allergiás vagyok a nutellara a magzatomra ez hogy hat ha eszek? 7 hetes terhes vagyok

Figyelt kérdés
ha megeszek egy bizonyos mennyiségű nutellat kiütéses leszek. Terhesség alatt ha eszek de nem sok mennyiségben az árt a babának?

2013. szept. 22. 10:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ó bárcsak a nutellára lennék allergiás...Én penicilinre és a propilene clycolra vagyok.Ahogy terhes lettem a legkisseb mértékben is kerültem őket.A penicilint annyira hogy a párom legutobb beteg volt és ijen tartalmu gyogyszert kapott még csak puszit se nagyon adtam neki és kezet kellett mosnia gyogyszerbeszedés után mert a penicilintől bedagad a szemem szám ahol hozzámér és megfulladhatok. A másik anyag minden kozmetikumban benne van szinte. Eddig a viszketésen kivül nem okozott gondot de mikor terhes lettem olyan szörtüszö gyulladásaim lettek a honaljamban.Kiderült a dezodoromban is benne van igy mindent le kellett cserélnem.sampont tusfürdőt deot testápolot... még a mosogélt is meg kellett néznem amit használunk mert kicsattogott a derekam.abban is volt. Szoval nekem erősödött. én nem kockáztatok és a hejedben megnézném mit eszek.Ha a kicsi is allergiás lesz akkor végkép nézegetheted az összetevőket mert a tejben is benne lesz ha te eszel.Szoval inkább kibirnám pár honapig mint utánna egy egész életen át igy keljen neki élni.
2013. szept. 22. 12:50
 12/13 anonim ***** válasza:
Nekem meg sem fordult a fejemben ,hogy terhesség alatt olyan dolgot egyek amire allergiás vagyok!
2013. szept. 22. 13:06
 13/13 anonim ***** válasza:

Nekem napallergiám van, egy bika adag antihisztaminnal kezdte a kiskölök az életét, mert 3-4 hetes terhesen még nem tudtam a terhességről. Csodálkoztam is, hogy évek óta nem jött ki, most meg durván.

Utána homályosítottak fel, hogy a szervezet lejjebb kapcsolja az immunrendszert, ezért erősebben jönnek ki az esetleges allergiás reakciók is.

2013. szept. 22. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!