Allandoan dinnyet ennek, de allergias vagyok ra?
Tegnap vettem a ferjemnek es a lanyomnak. Elnyammogtak es ugy befaltam volna en is.
Egy-ket darabot ettem belole es meg semmi bajom nincs. Nem jottek ki az allergia jelei.
Vettem ma is es folyamatosan a dinnyeeves jar a fejembe.
Szerintetek, ha eddig nem volt gond, akkor ehetek belole most is?
A dinnye nem alergia növény, a dinnye csak fokozza az alergiát. Vagy is ha pl parlagfüre vagy alergiás akkor télen simán ehetsz dinnyét, mert nincs alergiád vagy is nincs mit fokozni.
Most is azért nem lett semmi bajod, mert most éppen nem vagy alergiás arra a másik dologra/dolgokra.
Hát figyeljél, én gyerekkoromban a csokira voltam allergiás, 15 évesen ettem egy szelet csokit, semmi bajom nem lett, utána nem meg ettem egy egész táblával? Mi bajom lett? Semmi.
Szerintem egyél nyugodtan, ne egyszerre, csak így darabonként. Csináld azt hogy felkockázod és kiteszed egy kis tányérra és úgy eszed kis falatokba. Kevese4t egyél de többször belőle, így biztos hogy nem lesz bajod.
Az allergiából is ki lehet ám gyógyulni. Ha meg előjönnek a tünetek akkor sincs baj, ha van valaki akkor tud segíteni neked, legyen kálcium tabletta kéznél és ennyi. Ha annyira enni akarod akkor eheted, megkell próbálni.
Én egész gyerekkoromban kaptam a csokoládét tonnaszámra de az allergia miatt nem ehettem 15 évesen úgy voltam vele hogy levan sz@rva ha bajom lesz úgy is van orvosi ellátás akkor miért ne. Semmi bajom nem lett utána tonnaszám ettem a csokikat, meg a nutellát behoztam a gyerekkoromat amiről lemaradtam életembe, és már az elmúlt 10 év alatt eddig semmibajom nem lett a csokitól.
Nem vagyok masra allergias csak.dinnyere es az aranyra.
Kiutesekkel jar, amit allandoan kaparnek es voros lesz az egesz felsotestem.
13 eves koromban derult ki, allergia vizsgalaton is voltunk. Ott allapitottak meg.
Parlagfuvel es egyeb mas altalanos dologra nem vagyok allergias.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!