Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 33 hetes kismamik hogy vagytok...

33 hetes kismamik hogy vagytok? Várjátok már a végét? Mennyit hiztatok? Hogy viselitek?

Figyelt kérdés
nekem sajna a 30.ik hét óta feküdnöm kell,a méhnyak,és a méhszáj miatt.igy egy kicsit kinlodás az egész.
2009. nov. 13. 10:40
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia! Már nyűgös a dolog nekem is, pedig nincs rossz terhességem, a párom is rengeteget segít. Az éjszakák WC-re mászkálással telnek :-) Már nagyon nehezen tudok megfordulni az ágyban. A pici úgy döntött, hogy ő nem szerti ha jobb oldalon vagyok ezért hatékonyan tesz róla, hogy eszembes se jusson jobb oldalamon pihenni. Persze így általában a bal oldalam annyira elfekszem, hogy zsibbadásra ébredek. A lábam görcsöl. Általában 1 és 3 óra között nem alszok, ez már kezd rendszeressé válni. A házi munka közben hamar fáradok, pedig 29 hetesen még hegyet másztam :-)

Eddig 8 kg-t híztam, remélem már nem fogok sokat mert amúgy is van rajtam jó pár plusz kg.

2009. nov. 13. 11:46
 2/4 anonim ***** válasza:

Én ma vagyok utoljára a melóban. :) fura érzés, de örülök is neki, mert eléggé elfáradtam már a nap végére.

Amúgy nálam elég okés minden, az alvás az csak oldalpárnákkal működik, háton fekvés az kizárva. Éjjeli 1 pisilés befigyel, szerencsére jó alvó vagyok, úgyhogy rögtön vissza is alszom.

Nyújtózkodás nem megy, mert rögtön begörcsöl a vádlim, és már egy jóízűt sem tudok ásítani. :))

Nálam a cukor volt gáz kicsit, de a diéta helyrehozta, és folytatom a diétát, bár megveszek néha valami mákos kajáért.

2009. nov. 13. 13:11
 3/4 anonim ***** válasza:
öööö...mármint nem pisilek be, hanem kimegyek természetesen :)
2009. nov. 13. 13:12
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!Én vasárnap töltöm a 33.hetet.Panasz mentes terhesség ez is(Ő a 3. babánk lesz),minden oké.Kicsit be szokott dagadni a bokám ha egész nap talpon vagyok:(Éjjel jól alszom,ritka a pisilés!Eddig 10 kg-ot kaptam fel ami főleg a combomra és a fenekemre jött:)Egyre nagyobb bugyikat kell elővennem a fiókból!!!

És TE?Veled mizu?

2009. nov. 13. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!