Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 32hetes kismamik hogy vagytok,...

32hetes kismamik hogy vagytok, hogy viselitek?

Figyelt kérdés

En sajnos mar nagyon nyugos vagyok,minden nehez szamomra,fekves,alvas,ules,eves(gyomorsav)oltozkodes,wczes,foled az utanna tisztalkodas,mar alig erem el ott lent,borotvalkozas,ferjemmel mar a sexet sem kivanom,ami miatt nagyon sajnalom is ot,stb stb...

Mar alig varom h megszuljek es megszabaduljak ettol a kenyelmetlen testtol,erzestol,faradtsagtol,fajdalomtol,nyugtol,es ha belegondolok meg esetleg 8hetem van hatra sirhatnekom van.Normalis ez h igy gondolkodom,igy erzek?

2010. nov. 7. 11:53
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem tudom én sosem voltam ilyen "nyűgös terhes" pedig most a másodikat várom. Egész nap rohanok utána mégis jól érzem magam.
2010. nov. 7. 12:10
 2/3 anonim ***** válasza:

Igaz én még csak 29 hetes vagyok,de néha úgy érzek mint Te.Aludni nehezen tudok,a gyomorsav a torkomat marja.El sem tudom képzelni,hogy hova tud még nőni a pocakom olyan nagy már és nehéz,pedig még sok van hátra :)

Kitartást és minden jót Neked!

2010. nov. 7. 12:53
 3/3 A kérdező kommentje:
Koszonom,neked is kedves masodik!:)Kedves elso,szerencses vagy,sajnos nem mindenki eli meg ugyan ugy,pl sokan eszre sem veszik h terhesen,en meg mint a nagykonyveb,elso harom honapos vegig hanytam,emelyegtem szenvedtem.Nekem sajnos nagyon nehez a terhessegem.Sajnos en nem mondhatom el h a terhesseg egy gyonyoru dolog.A millio negativ dolog mellett talan csak egy pozitivumot tudnek sajat reszrol emliteni,amikor erzem a kisasszony ficankolasat,rugdosasat.Azon kivul sajnos minden mas kellemetlen,nehez,fajdalmas,faraszto,bar tudom MEGERI!!!....de azert kivanok mindenkinek kellemes babavarast!!!!:):):)
2010. nov. 7. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!