Kismamik hogy viseltétek/viselitek az óra átálítást?
nem tudom miért kell ezt minden évben tragdiaként megélni...
Nem fél napot állítunk, csak 1 órácskát!
Én személy szerint meg sem éreztem, de lehet szerencsés vagyok ilyen téren :)
28 hetes kismama
Kedves 14.39-es, ne legyél ennyire durcás. Hatalmas boldogság előtt állsz, napokon belül kezedben tartod majd a pici babádat! :) Erre gondolj és ne húzd fel magadat ilyen apróságokon. Van aki terhességtől függetlenül is érzékeny az átállításra.
Nagyon rossz lehet Neked, tényleg, olyan korán kelni :( Én most 28 hetes vagyok, nem élünk együtt a Párommal egyelőre, Ő falun, én városban. Amikor kint alszom Náluk és reggelre megy dolgozni, akkor én is 4-kor kelek Vele együtt, hogy együtt tudjunk elindulni. De ezt leszámítva én már kb 2 hónapja minden éjjel többször is felriadok, nem a pisilés miatt, hanem nem tudom az okát :(
Biztosan mindenkinek megvan a saját maga baja, Neked is, másnak is, és mindenki a magáét érzi a legnehezebbnek, ez így is van jól.
Ne idegeskedj, gondolj a pici babádra.
Könnyű szülést kívánok Neked,
szeretettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!