Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik hogy viseltétek/visel...

Kismamik hogy viseltétek/viselitek az óra átálítást?

Figyelt kérdés
Én felébredtem hajnalban,és utána vissza aludtam.fél 11 ig aludtam de ígyis alig birtam felkellni és most is fáradt vagyok.
2010. márc. 28. 11:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
74%
Nálunk minden a megszokott rendben volt!Semmi extra!
2010. márc. 28. 11:32
 2/14 anonim ***** válasza:
71%

nem tudom miért kell ezt minden évben tragdiaként megélni...

Nem fél napot állítunk, csak 1 órácskát!

2010. márc. 28. 11:34
 3/14 A kérdező kommentje:
valaki erre az egy órácskára is érzékeny valaki egy napra sem lenne az!nem vagyunk egyformák!
2010. márc. 28. 11:42
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát én ugy mint máskor, talán csak annyi hogy később keltem egy órával! Boldog babavárást :D
2010. márc. 28. 11:50
 5/14 anonim ***** válasza:
60%
nekem kell bő hónap hogy átálljon a szervezetem.későn alszom el, általában 23 óra körül..nos ez kitolódik éjfélre így. reggel meg ugye munka, kelnem kell. ez akkor is így volt amikor nem vártam babát. engem megviselt mindig is!
2010. márc. 28. 12:14
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Én személy szerint meg sem éreztem, de lehet szerencsés vagyok ilyen téren :)

28 hetes kismama

2010. márc. 28. 12:55
 7/14 anonim ***** válasza:
59%
De klassz, hogy mindenki ilyen stramm csaj...én 40+2 hetes kismama vagyok, naponta kell kórházba járnom, ma fél 8ra, hogy beérjek (reggeli, tus, út oda) 6kor kellett kelnem. Ami ugye tegnap még 5 volt. És egy finom amnioszkópiára. Persze ha egész nap döglenék, engem sem viselne meg.
2010. márc. 28. 14:39
 8/14 anonim ***** válasza:
80%
Én nem döglöm egész nap, mert nagy házunk van, és van egy 4 éves lányom is, és persze minden nap főtt étel van, a ház rendben tartva!Bőven van mit tenni !Van du 4-5 mire leülök pihenni, pedig 30 hetes vagyok!Mégsem éreztem az óraállítást!Egyszerűen mindent ugyanúgy csináltam mint máskor, és fel sem tűnt hogy nem 7 órakor keltem, hanem elméletileg akkor még 6 volt!
2010. márc. 28. 14:48
 9/14 anonim ***** válasza:
74%

Kedves 14.39-es, ne legyél ennyire durcás. Hatalmas boldogság előtt állsz, napokon belül kezedben tartod majd a pici babádat! :) Erre gondolj és ne húzd fel magadat ilyen apróságokon. Van aki terhességtől függetlenül is érzékeny az átállításra.

Nagyon rossz lehet Neked, tényleg, olyan korán kelni :( Én most 28 hetes vagyok, nem élünk együtt a Párommal egyelőre, Ő falun, én városban. Amikor kint alszom Náluk és reggelre megy dolgozni, akkor én is 4-kor kelek Vele együtt, hogy együtt tudjunk elindulni. De ezt leszámítva én már kb 2 hónapja minden éjjel többször is felriadok, nem a pisilés miatt, hanem nem tudom az okát :(

Biztosan mindenkinek megvan a saját maga baja, Neked is, másnak is, és mindenki a magáét érzi a legnehezebbnek, ez így is van jól.

Ne idegeskedj, gondolj a pici babádra.

Könnyű szülést kívánok Neked,

szeretettel.

2010. márc. 28. 15:01
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Én felkeltem szokás szerint magamtól 6.15-kor és megmosolyogtam magam (és a szintén naponta ekkor kelő kutyusomat) hogy már 7.15 van, ennyi :)
2010. márc. 28. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!