Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik hogy viseltétek/visel...

Kismamik hogy viseltétek/viselitek az óra átálítást?

Figyelt kérdés
Én felébredtem hajnalban,és utána vissza aludtam.fél 11 ig aludtam de ígyis alig birtam felkellni és most is fáradt vagyok.
2010. márc. 28. 11:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
49%

Köszi, 15:01:)

Nem akartam durcás lenni bár tényleg úgy sikerült, csak ezek a "nem értem, miért kell minden évben tragédiaként felfogni" válaszok kicsit irritálnak. A kérdés a kismamáknak szólt, gondolom nem sokan vannak, akik minden évben kismamák, és ugyan engedtessék már meg nekem, hogy megviseljen, mikor kismama vagyok:)

De amúgy igazad van, már magamhoz ölelném inkább a kisbabám, unom már, hogy minden reggel pohárba kell pisilnem, hajnalok hajnalán kelnem, kórházba rohangálnom...

2010. márc. 28. 15:24
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Jelenleg a 40. héten vagyunk. Kínszenvedés minden éjszaka. Mindennap már hajnalban ébren vagyok. Amikor fél 5-kor felkeltem nagyon boldog voltam, hogy valójában már fél 6 van..........rég aludtam ilyen sokáig :-)
2010. márc. 28. 17:08
 13/14 anonim ***** válasza:
89%
12.14-es vagyok. csak tudnám miért pontoznak le, mikor megírtam hogy engem megvisel az óraátállítás. vagy eleve az hogy válaszolni mertem? ezentúl az lesz a célom hogy minnél kevesebb legyen a %, amivel értékelnek. de hazudni akkor sem fogok.
2010. márc. 29. 08:16
 14/14 A kérdező kommentje:
Kedves utólsó válaszolóm,ez velem is mindig így van ha normális őszinte választ irok valamelyik kérdésre!Ezért ne legyél ideges!:) Kit érdekelnek a pontok!A lényeg hogy segíthetünk másoknak akik később segítenek nekünk!:)
2010. márc. 29. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!