Kismamák akik nem terveztétek a babát, hogy viseltétek/viselitek?
17 hetes vagyok, nem tervezett babával,Pharmatex bébi lesz.
De nagyon nehéz beletörődnöm:(((
Már van 1fiú 1 lány,nem akartam többet:(
Apa persze rém boldog:)
Ha nem akartad akkor miért nem vetetted el?Kicsit sem örülsz neki,ragaszkodsz hozzá?:-(Ha így érzed hogy nem akarod őt,nevelni is szevedés lesz neked..
Én is a 3.babát várom,fiu is lány is van..kicsit én se akartam 100%osan,de már nagyon várom őt:-)És az egész család is!
ha tudnád hányan irigyelnék a problémádat...
én erre csak azt tudom mondani, hogy Pharmetexet eddig is úgy gondoltam, hogy csak akkor használnék, ha nem bánjuk ha esetleg becsúszik a baba mégis... más esetben biztosabbra mentem volna.
Remélem azért sikerül elfogadnod, és nagyon fogsz örülni és majd biztosabb védekezést választasz.
24L, a kisbabára vár...
Annyira bírom ezeket a kedves, nagy tudású hozzászólókat. Mindjárt jönnek azzal, hogy miért nem védekezel. Ennél okosabbat nem tudtok írni? Az volt a kérdés, hogy miként előzzem meg a terhességet?? Azt meg, hogy másnak nem sikerül ki nem tolja le, nem a kérdező tehet róla. Mivel még nincs gyereked nem tudom mekkora felelősség, főleg 3. Így könnyen ítélkezel.
Kérdezőnek: megértem, hogy kivagy, biztos nem lesz könnyű 3 gyerekkel. Hidd el amikor majd őt is a karodban tarthatod, iszonyatosan boldog leszel! Fel a fejjel.
9.24-es sem adott hasznosabb választ, sőt...
Még a helyesírást sem ismeri, nem letolni szoktak az emberek, hanem letojni. Egyébként elég bunkó voltál szegény 24éves lánnyal, mert neki nem sikerül a baba.
letolni= leszidni
letojni= nem törődni vele..
Tökéletes a helyesírás és értelmes, amit írt... Egyébként nem is az volt a kérdés, hogy vállalja-e a babát... az, hogy valakit bánt-e egy ilyen kérdés, hát arról senki sem tehet...nem muszáj elolvasni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!