Kismamák akik nem terveztétek a babát, hogy viseltétek/viselitek?
17 hetes vagyok, nem tervezett babával,Pharmatex bébi lesz.
De nagyon nehéz beletörődnöm:(((
Már van 1fiú 1 lány,nem akartam többet:(
Apa persze rém boldog:)
Én nem ismerem a helyesírást??;)
Azt hiszem a kérdésre is válaszoltam, olvasd el jobban amit írtam, neked a szövegértéssel van bajod. Az nem szemétség ha valakit kapásból megbántatnak azért mert feltesz egy kérdést, nem ismerik a hátterét, ennek ellenére mégis ítélkeznek.
Bocs az offért:(
Nem értem miért kell egymást baszogatni kedves anyukák. olyan gonoszok vagytok. ez az off volt
én nem tudnám elképzelni, hogy ne örüljek ennek a kis picinek a pocimba és azt sem tudnám elviselni, hogy apuka ne várja. de ha majd a kezedbe lesz, mivel nem ő az első biztos elönt az anyai öröm és megbánod ezt hogy "nem akartad". nagyon szép babavárást neked
Kedves Kérdező! Nem vagy EGYEDÜL!! Míg olvasom a hozzászólásokat pityergek...tudod én 22 hetes vagyok a 3. gyerkőcömmel. Mi sem akartuk, nem terveztük egyátalán. Ráadásul a kisfiunk hormonkezelések sora és inszemináció után fogant 8 évi próbálkozás után. Most pedig, szoptatás alatt, mensi nélkül szülés után 9 hónappal várandós lettem. és itt a lényeg: 12 hetesen derült ki, mert nem volt semmiféle tünet, a kisfiam szopizott renndesen én meg elmentem a szokásos éves rákszűrésre....Szerinted mit éreztem? Ha szerencsénk lesz lesz a kicsik között 18 hónap és van egy 11 éves nagylányunk is! Az elején nagyon sokat sírtam, féltem a rám váró feladattól, de mostanra tudom, hogy ÍGY KELLETT LENNIE! Ez a gyermek JÖNNI AKAR és DOLGA VAN ITT NÁLUNK!!
Nyugodj meg és hidd el jó lesz minden!! Írj privit, ha beszélgetnél!...szívesen venném.
Sziasztok!
Köszi a válaszokat!
Én nem szedhetek gyógyszert, a spiráltól(doki szerint ettől)állandóan rosszul voltam, fájt a hasam.Ő ajánlotta a kúpot..de ez lett a megbízható kúpból:)
Azért nem vetettem el, mert úgy gondolom,valamiért így kell lennie,csak beletörődnöm nagyon nehéz.
Félek,hogy hogy fogom megoldani,és attól is,hogy a terhesség alatt minden rendben lesz-e.
Kedves utolsó előtti írnék neked, de nincs kint a privát üzi az írásodnál, így nem tudok:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!