Többgyerekes anyukák akinek még kicsi volt a nagy is. Hogy viseltétek az utolsó hónapot?
Én teljesen idegroncs vagyok...türelmem nulla.....és kiszöknék a világból :(( Pedig előtte türelmes voltam!Most már mire feljövünk a játszóterezésből az agyvérzés kerülget a hisztiktől és sorolhatnám....más is idegbeteg lett ? Ugye elmúlik hamarosan ?
Sajna nincs túl sok segítségem és fáradt vagyok...és hatalmas :SSS
Nem könnyű. AZ első terhességemet végig dolgoztam, szuper volt. 14 hós volt a lányom mikor megtudtuk (terveztük) hogy lesz tesó, vagyis kettő. Hát betojtam, mindenki rémisztgetett, meg ugye eleve veszélyeztetett is voltam. Ne emeljek, stb. Előbb fognak megszületni....
Hát csináltam mindent ahogy bírtam, de nem volt egyszerű a vége, mert már olyan mozgáskorlátozottnak éreztem magam, hogy attól voltam ideges, pedig egy hónappal előbb lettek a fiúk.
Mekkora a nagy? Mennyi idős terhes vagy?
Nekem 21 hó van a gyerekek között, a lányom nagyon jó kislány volt, már kicsit hisztisebb azóta, de meg lehet érteni. Nem könnyű osztozni, és együtt élni 2 9 hós kisfiúval. :-) Még nekem sem néha. Azért nem sírom vissza a második pocakosságomat, pláne az utolsó két hónapot. Nem vagy idegbeteg, és elmúlik, ha előbb nem amint megszülsz tuti. :-)
Aztán folyt köv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!