36-37 hetes kismamik, hogy érzitek magatokat? Hogy viselitek a terhesség végét?
Figyelt kérdés
Én alig tudok mozogni annyira fája szemérem csontom és alig tudok aludni már vagy két hete. Sehogy sem kényelmes. Ti hogy vagytok ezzel?2010. szept. 12. 21:30
1/4 anonim válasza:
Én elég jól vagyok csak ne kéne éjszakánként annyiszor felkelnem pisilni....
És kicsit türelmetlen is vagyok :) Nagyon várom már a babánkat, bár gondolom ezzel mindenki így van.
Nekem is néha nyilalgat a szeméremcsontom de elviselhető.
2/4 anonim válasza:
szia, én ma léptem bele a 38.hétbe és már csak ugy tudok menni mint aki bepisilt annyira nyom a pici odalennt. az éjjelek már szornyuek.egyrészt a sok pisiléstol, másrészt h álmatlanságban szenvedek. na de reméljuk h már a végét huzzuk, kulonben nagyon jo érzés a hasamra tenni a kezem, és tudni hogy a legnagyobb biztonságban van bennem :)
3/4 anonim válasza:
Szia! Egész jól vagyok, bár a csontjaim nekem is fájnak - van hogy akkorákat kattog éjjel a csípőm, hogy felébredek rá. Az alvás nem igazán kényelmes, össze-vissza szoktam fészkelődni. De már nincs sok hátra, és velünk lesz a Kicsike! :)
37 hetes kismama
4/4 anonim válasza:
Szia! Én is nagyon rosszul alszom, fáj a medencecsontom, és nekem is hangosan kattog a csípőm! Azt hittem, ez csak nálam van, de ezek szerint nem.....Nehezen mozgok, és félek a szüléstől, csak azon jár az eszem. Szeretnék már itthon lenni a kisfiammal, és túl lenni az egészen. Egy bálna vagyok, már alig tudok valamit felvenni, erre a 2-3 hétre pedig már nem akarok semmit venni. A 2 éves kisfiam alig tudom megemelni, és átölelni, már el van távolodva tőlem, és nagyon apás lett. Nincs erőm játszani vele, és ezt megérzi, ezért mindig csak apa, apa, apa, már féltékeny vagyok, hogy kiszeretett belőlem. Szóval nem vagyok jól, már jó lenne 1 hónappal öregebbnek lenni. Vágyom a nyugodt boldogságra a 3 pasimmal:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!