Hogy viselitek a terhesség alatt felszedett kilókat? Olyan kismamák válaszát várom, akik nem 50kg-val kezdték.
Én igen nehezen. 65kg-ról indultam és most a 36.héten vagyok 84kg.Mondjuk vizesedek rendesen,azzal nyugtatnak,h ebből sok a víz.
Te?
Nem úgy értetted a kérdést, hogy NEM azok érdekelnek akik amúgy is vékony vagy normál testalkatúak hanem husibban voltak eleve?
Bocs ha nem így értetted:)
de azért én leírom. Én 75 kilóval kezdtem a terhességem a fiammal és ez a súly háááát kb.10 kilóval több mint kéne legyen a súlyom (178cm vagyok).
Én utáltam egy dekát is hízni még erre pluszban, és azt is utáltam mikor a védőben fennhangon kimondta a védőnő hogy mondjuk 23 hetesen 80 kiló voltam illetve a legvégén 94!!! azokat a szemeket kellett volna látni amik rámmeredtek!! pedig ez totál ugyanaz volt mint egy 50 kilós terhes 75 kilóval a végére, de azon senki se szörnyülködött érdekes mód:)
Amúgy a 33.hétig "csak" 8 kilóval lettem több baromira örültem magamnak, erre az utolsó 2 hónapban annyira vizes lettem hogy végül ugye feljött még vagy 10 kiló...
Mondjuk miután hazajöttünk a kórházból minden víz lement rólam és stabilan 74-75 kiló vagyok /voltam azóta is.
Most a kistesót várom szintén 75 kilós indulósúlyról, diétázok odafigyelek mit eszek, de b.kker már megint hajszálra ugyanúgy hízok mint az első terhesség alatt mert most vagyok 17 hetes és 3 kiló már feljött...
Úgyhogy én lelkileg már beletörödtem h megint megkapom majd a dokimtól hogy ilyen súllyal nem vállal szülést (holott semmi bajunk se volt gyorsan, szépen megszületett a kisfiam) meg most is az AFP.n kérdezték hány kiló vagyok mondtam, hogy 78 és még jól végigmért az asszisztensnő...
Hát ez van:)
Én 63 kg-val kezdtem, most 36 hetesen 83 kg vagyok. Nagyon vizesedek már a terhesség elejétől kezdve.
Én "alulra" híztam, olyan a lábam mint egy elefánté. A combomon a bőr elég nagy területen szét is repedt, most jó ronda lila.
Annyira nem vagyok elkeseredve, mert biztos vagyok benne hogy a súlyom nagy része víz és ez a szülés utáni hetekben várhatóan kimegy a szervezetemből. Ami háj meg keletkezett, azt próbálom majd mozgással eltüntetni.
A striás bőröm zavar, de azzal meg nem lehet mit csinálni. Hiába kentem, mégis szétrepedt...
Én túlsúlyos voltam már az elején is 100,5 kg-mal kezdtem.Most 30 hetes vagyok és 107,5kg-nál tartok.
De nem is érzem azt a 7,5 kg-ot.
És mindenki azt mondja,hogy nem is láttszik rajtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!