Létezik olyan h. joslo fájások 2-3 percesek legyenek?
Figyelt kérdés
És egy- egy ilyen fájás pár mp tart . 39hetes kismama vagyok méhszaj jóindulatú 2 ujjnyi. Ma voltam dokinál2013. okt. 17. 18:34
21/23 anonim válasza:
:( Tudom milyen, már 2x átéltem és 2 hónap múlva ismét átfogom... Kiartás! Írj, ha változás van! Szorítok én is , mint a többiek! :)
22/23 A kérdező kommentje:
Regi kérdésem 😊 Végül igazan volt és 23an megszültem 😊
2018. jún. 16. 23:56
23/23 A kérdező kommentje:
És hogy másnak is tanulságos legyen,rövid volt a köldökzsinór azért nem tudott szegény lamyom lejjebb jönni. Mivel nem csináltak semmit hiába panaszkodtam,csak a rutin ctg derült ki,hogy rossz már a szívhang. A gyerek enyhen hipoton lett az oxigénhiány miatt. Ne engedjetek magatokat lerázni!!!
2018. jún. 17. 07:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!