Kismamák! Hogyan kérték meg a nőgyógyászotokat, hogy legyenek a fogadott orvosotok?
Én kezdettől hozzá jártam, senki máshoz nem voltam hajlandó. Pedig sosem mentem magánrendelésre, mindig a kórházba jártunk.
Kezdettől tudta, hogy őt akarjuk, nincs más számításban.
24. héten beindult a szülés. A kórházban egyből őt hívták, pedig nem is szóltam a nővéreknek, az ügyeletesnek.
5 perc alatt bent volt és hajnalig az ágyam mellett ült.
Akkor tudtam, hogy 100%-ig megbízhatok benne. 53. héten megkérdeztem tőle, hogy az utolsó pár hétben mi a teendő, ha esetleg megint beindulna a szülés, de annyit mondott, hogy hívjam bármikor. Készségesen áll a rendelkezésünkre.
Sürgősségi császárral szültem. Mire előkészítettek, addigra a kórházban volt és be is öltözött.
50ezret kapott. Nem reklamált még sosem, pedig sűrűn járok hozzá vissza vizsgálatokra!
Következőt is nála szülöm, nem kérdés!
Kb. 20.héten magánrendelésen (tehát kb 4-5 találkozó után) megkérdeztem tőle h elvállalná-e a szülést is. Ennyit kérdeztem. Még azt sem h mennyiért, mert úgy gondoltam hogy ha fix ára van, azt mondja ki ő,pl igen, elvállalom 100.000ért vagy ha nem mond összeget, rám bízza. Csak azt mondta hogy szívesen és mi döntöttük el h mennyit szánunk oda.
Most 2. terhességgel járok hozzá, meg sem kérdeztem hogy ő szüleszt-e, természetes mindkettőnknek, hisz azért járok hozzá. 22hkm
A 12 hetes uh. után.
Doktor úr elvállalná a szülés levezetését?
Kicsit necces volt mert az első gyerekem karácsonykor született (szerencsére végig ügyeletben volt), a második pedig 1 héttel a nyaralása előttre volt kiírva. Szerencsére 38 hétre született, így bőven ráért.
12.heten megkerdeztem,hogy elvalalja-e a tehesgondozast ..? igent mondott
2gyerekes anyuka
Szeretném ha ő kísérné végig a terhességem. Ennyi röviden, tömören.
1.-nél 13 hetes voltam
2.-nál 6 hetes
3.-nál 4 hetes
Természetes hogy igent mondott.
Fogadott dokinál általában a szülés tarifája a magánrendelésén kért összeg 10-szerese. Az én dokim vizsgálatonként 5000,-et szokott kérni a magánrendelésén, persze akkor amikor nem voltam terhes mert most már sztk-ba hív amikor ő ott van. Így kiszámolható mennyit adunk majd neki szülés után.
Doktor úr elvállalná a terhesgondozásomat, és a szülést?
1. 20.hét körül
A többinél már egyértelmű volt, hogy nála megy végig az egész..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!