Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák! Hogyan kérték meg a...

Kismamák! Hogyan kérték meg a nőgyógyászotokat, hogy legyenek a fogadott orvosotok?

Figyelt kérdés
Mit mondtatok neki, és a terhesség melyik szakaszában? Mi volt rá a válasza?
2012. okt. 17. 19:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Én most a 26. héten rákérdeztem, hogy hogy zajlik nála a szülés, hogy ennek milyen anyagi vonzata van. Slussz :)

Válasz: Őt a kórházból fogják értesíteni, nem nekem kell hívnom és, hogy 70rongy.. Persze szépen körbeírta (litániát zengett), de a lényege ez volt.

2012. okt. 20. 17:01
 12/17 A kérdező kommentje:
Koszonom lanyok!
2012. okt. 21. 00:47
 13/17 anonim ***** válasza:
Ez most komoly,hogy fix szülési tarifák vannak?az teljesen logikus,hogy fizetsz magánrendelésen egy adott összeget,de mostmár a szülésen is?már nem úgy van,hogy adsz,amennyit tudsz ill. gondolsz?
2012. okt. 21. 14:06
 14/17 A kérdező kommentje:
Én úgy hallottam, hogy egyes orvosok előre közlik, hogy mennyiért vállalják a szülés levezetését. Viszont vannak dokik, akik rád bízzák, attól függően, mennyire voltál vele megelégedve.
2012. okt. 21. 14:24
 15/17 anonim ***** válasza:

tudjátok, az a gusztustalan, hogy nem elég, hogy eljársz magánrendelésre(egyrészt mert ne matasson benned minden alkalommal más doki, másrészt mert azért bízol benne, hogy egy saját pácienssel kíméletesebb és figyelmesebb lesz, mint egy épp akkor hozzá beesett valakihez) én ezért fogok magánrendelésre járni. most múltunk 5hetesek.

de, ha jobban belegondolok, az a doki, aki fix70-100e ft-ot kér, az menjen a francba. szégyen, nem szégyen nekem nem valószínű, hogy lesz ennyi felesleges pénzem, vagy ha lenne is, inkább babacuccokra fordítanám.

ne értsetek félre, nem vagyok a hálapénz ellen, csak ha már fix az összeg, akkor nem a háládat fejezed ki az orvosodnak, hanem az ő elvárását teljesíted, függetlenül attól, hogy teszerinted pl. csak 30at érdemelne. (tök mindegy miért)

2012. okt. 21. 14:47
 16/17 A kérdező kommentje:

Igazad van!

Szívből remélem, hogy a dokim nem fog fix összeget kérni, ha majd oda kerül a sor. Érzem én is, hogy ott akkor, abban a pillanatban eltörne bennem valami.

Pedig mi szerencsés helyzetben vagyunk anyagilag, de azért nekünk sem mindegy. Ha meg leszek vele elégedve, ha segít nekem és empatikus lesz velem, nem fogom tőle sajnálni a HÁLApénzt. Ha viszont cserbenhagy, akkor az majd a boríték tartalmán is meg fog látszani.

2012. okt. 21. 15:10
 17/17 anonim ***** válasza:
50%
Hát igen, hallottam anno a történetet, hogy a doki kijelentette hogy 100e a szülés. Megszületett a baba, a szülők mennek és még a kórházban odaadnak neki egy nagy ajándékcsomagot. Erre a doki kijelneti hogy nem kéri, ő megmondta mi az ár. Mit csinál az apuka? Kibontja a csomagot kiveszi a borítékot, kivesz 100 ezret, a többi pénzt visszarakja a kért összeget átnyújtja az orvosnak és hazamentek:)
2012. okt. 21. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!