Fogadott dokim volt terhesség alatt, de sajnos missed ab. lesz belőle. Adjak neki érte pénzt?
Figyelt kérdés
Pénzről nem beszéltünk eddig,majd nála is rá fogok kérdezni h mivel tartozom, de nem tudom h ilyenkor hogy szokás....
Amikor csinálja a műtétet akkor ugy is bent lenne a kórházba....
Ti adtatok ilyen esetben?
és még a kórházba vagy majd a kontroll vizsgálaton adtátok oda neki a pénzt?
köszi!
2012. okt. 4. 17:54
1/9 anonim válasza:
Én adtam, mert ez is egy műtét... kontroll vizsgálaton adtam.
2/9 A kérdező kommentje:
köszi!
2012. okt. 4. 18:32
3/9 anonim válasza:
én biztos, hogy nem adnék. Vagyis nem is adtam. Hülyeség. Ez egy rutin mütét nekik. Megkérdezhetem hanyadik hétben törtönt ez veled? Gondolom még korai szakaszban. Máris felfogadtad a dokit?
4/9 A kérdező kommentje:
9 hetes lennék kedden
igen, nála is szültem vna....
köszi!
2012. okt. 4. 22:39
5/9 anonim válasza:
sajnálom, hogy ez történt veled. szerintem ha képes elfogadni a pénzt, akkor legközelebb ne fogadd fel, mert szemét dolog másnak a fájdalmán nyerészkedni...
6/9 anonim válasza:
Ezért én sem "tudtam" adni anno. Volt bennem egy lelki gát...pedig megérdemelte volna, mert nagyon aranyos volt végig.
7/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
azóta túl vagyok a műtéten, rendes volt a doki...majd szerintem kontroll-on azért adok neki vmennyit....
2012. okt. 6. 17:14
8/9 anonim válasza:
Én felajánlottam, de nem fogadta el. És nagyon örültem is neki, mert szerintem ez a humánus hozzállás.
9/9 A kérdező kommentje:
én is azért gondolom csak h adok neki vmit mert ha pár hónap múlva össze jönne a baba nála szülnék majd....
2012. okt. 8. 13:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!