Létezik olyan h. joslo fájások 2-3 percesek legyenek?
Figyelt kérdés
És egy- egy ilyen fájás pár mp tart . 39hetes kismama vagyok méhszaj jóindulatú 2 ujjnyi. Ma voltam dokinál2013. okt. 17. 18:34
1/23 anonim válasza:
Hát nekem ez nem jóslónak tűnik. Én tuti bemennék a kórházba. Ha vaklárma, legfeljebb hazaküldenek.
2/23 anonim válasza:
Nekem is 2 percesekkel kezdődött egy csütörtöki napon, de aztán elmúlt. Pénteken éjjel szintén 2 percenként jöttek a gyenge fájások, de akkor már nem úsztam meg...:)
3/23 anonim válasza:
Szia. Létezik.. nekem kb a 30. héttől voltak (még megvannak a papírok amikre írkáltam) volt h 2órán át 2percesek voltak . minden este kb 7től 9-10ig voltak jóslóim 10percesek 5percesek2percesek. Azt mondták h pakoljak mert vszínűleg korababa lesz ehez képest ez ment a 40+6hétig:) nekem nem használt de próbálj meleg(nem forró!!!)vízben zuhanyozni, lazíts ,írd az időket papírra sétálgass. Majd írd meg h mi volt:)
4/23 A kérdező kommentje:
Közben picit ritkult 5-6 percre. Az a gáz h . Sikerült elérniuk h.mar félek be menni. Én is úgy gondoltam mindig is h. Inkább egy felesleges kör. És pl. Múlt héten szombaton bementem az ügyeletre mert nagyon erős görcseim voltak. Konkrétan le ordítottak a fejem, hogy nem igaz h.nem tudom megkülönböztetni a jósló fájást az igazitol. Az ügyeletes orvos meg ott lobogtatta a ctg papírt a szülésznőnek h.nezze már milyen sima görbe én meg ilyenekkel rabolom az idejüket. ..Aztán a szülésznőtol kaptam kaptam egy fejmosast h.az igazi fájás akkor jó - akkor menjek hamar csak ordítani tudok a fájdalomtol. Hát ezért félek már be menni :'(:'(:'(:'( saját orvosom akkor pont nem volt a városban
2013. okt. 17. 18:52
5/23 anonim válasza:
Igen, létezik.
Én 3 perces jóslók után még másfél hétig húztam.:)
És 2 ujjnyira végig nyitott volt a méhszájam.
6/23 anonim válasza:
jézusom.! nagyon bunkón bántak veled.pedig az ő feleségük lett volna ha mégis történik veled valami-és ők meg haza küldenek.
7/23 A kérdező kommentje:
Igen. ..eléggé megviselt. Amúgy Budapest sote 2
2013. okt. 17. 19:04
8/23 anonim válasza:
Hát ez gyönyörű... sajnálom hogy így bántak veled. hülyeséget mondott az orvos... nekem vas.nap elkezdett folyni a m.víz nem tudtam azt hittem h csak erős folyás. éjjel arra keltem h vizes a pizsim. na mondom hol a fájás?? kb 4perces fájásaim voltak de kb annyira fájt mint a jósló(tehát nem húmindjártmeghalok csak kellemetlen) elmentem éjjel zuhanyozni készülődni stb nem lett rosszabb. na mi legyen kérdeztem itthon . bementünk kb 3körül nst infúzió stb mivel végig rosszak voltak az nstk és nem akartam meghalni a fájásoktól( kinnt lófráltam párommal meg olvasgattam ) 9kor jött az oxi. na az olyan fájást csinált h azt hittem 2perc és kiszakad a hasamból a baba(ekkor kb 24órája folyt a vizem) és 12:36kor sürgősségi császárral megszületett a kisfiam. Azért nem voltak olyan nagy fájdalmaim és az nst eredmény is azért volt rossz mert rátekeredett a nyakára a k.zsinór meg a testére is és nem tudott lejjebb jönni. Bocsi h ilyen hosszúra sikerült:)
9/23 anonim válasza:
előző vagyok 8.: az lemaradt h én vagyok a 3.is:)
10/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :-) :-)
2013. okt. 17. 20:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!