Mocyke87 kérdése:
2 hete voltam uh-n, akkor 8 hetes es 6 napost mondtak . Egy babat lattak, szerintetek van ra esely hogy ikrek legyenek?
Figyelt kérdés
A csaladunkban kent generacioban egymas utan voltak ikrek, en egy vagyok kozuluk, van egy fiu ikertesom. Letezhet hogy elnezte a doki? Huvelyi uh-t csinalt .2012. okt. 19. 12:27
1/11 anonim válasza:
Ahogyan az egyiket látta, ugyanúgy a másikat is látta volna, ha ott lett volna. Szerintem nem nézte el, mivel azt nem lehet elnézni.
2/11 anonim válasza:
Én 7 hetesen voltam anno dokinál elöször és már tisztán látszott a 2 baba meg a szívhangjuk is külön-külön. Nem sok esélyed van rá.
3/11 A kérdező kommentje:
Koszi a gyors valaszokat. Alert credem merit mindenki azt kerdi tolem nem ikrek, mert igy 11hetesen akkora pocakom van mint egy 4-5honaposnak es raadasul azi elso baba.
2012. okt. 19. 12:44
4/11 anonim válasza:
Azért lehet pocakod, mert puffadsz. Még ikrektől sem igen lenne nagyobb a hasad ilyenkor, mint egy gyerekkel. Azért majdnem 9 hetesen már látták volna a 2. babát is, úgyhogy nem valószínű, hogy ikrekkel vagy terhes.
5/11 anonim válasza:
Nekem 5 hetesen már két petezsákot láttak.
De van itt egy kedves válaszoló akinek csak a 12 hetes uh látták h ketten vannak mert takarták egymást.
6/11 anonim válasza:
szerintem sem sok esély van rá....
tennél fel képet a pocakodról ?? :)
7/11 anonim válasza:
Nyugiiii:)nekem a 12 hetes hasi uh-on derült ki hogy két lakóm van;)pedig előtte volt az 5. héten egy hüvelyi meg a 9. héten is egy hüvelyi...annyira takarta a tesót hogy csak "felülnézetből" lehetett őt észrevenni;)
8/11 anonim válasza:
Pontossan majd a 12hetin kiderül. De éppen a héten olvastam a helyi hírlapban hogy 3ikrei lettek egy nőnek úgy hogy majdnem a 18hétig 1babát láttak az UH 18hetin derült ki hogy 3an vannak. De valahogy anyuka sejtette hogy nem 1van mert már akkor úgy nézett ki mintha 8hónapban lenne.
9/11 anonim válasza:
Én 28 hetes ikres vagyok, 5 hetesen még nem látták, 8 hetesen viszont igen. Még 12. héten sem nagyon látszott hasam, nemhogy 8-9 hetesen, pedig 3. terhesség. Szerintem fogadd el, hogy csak 1 baba van.
10/11 anonim válasza:
Szerintem ritka eset az, amikor hüvely UH-n nem látják a 8 hetes magzat iker tesóját!! Nekem 5 hetesen már látta a dokim. A hasad meg valószínű a sok magzatvíztől nagyobb. Szerintem csak 1 babád lesz!! Örülj neki és a lényeg, hogy egészséges legyen!!!!!!!! :) Kellemes babavárást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!