Létezik olyan h. joslo fájások 2-3 percesek legyenek?
Figyelt kérdés
És egy- egy ilyen fájás pár mp tart . 39hetes kismama vagyok méhszaj jóindulatú 2 ujjnyi. Ma voltam dokinál2013. okt. 17. 18:34
11/23 anonim válasza:
És aki első alkalommal szül? Az honnan tudna különbséget tenni? Nagyon bunkóak...
12/23 anonim válasza:
Miért nem kérted ki magadnak a hangnemet?Én biztos emlékeztettem volna őket a kötelességeikre. Nekem ellenkező tapasztalatom van a Sote 2-vel.Pont 2 hete kellett szombaton bemennem az ügyeletre és mindenki nagyon kedves volt. Szülésznők egytő egyik kivétel nélkül kedvesek voltak. Az orvosok úgyszintén. Fura ,hogy ennyire eltérő tapasztalstaink vannak.
13/23 A kérdező kommentje:
Hát elhiheted h.nem kamuzok! !!!! Valószínűleg" rossz" gárdát fogtam ki! ! Nyilván nem mindenki olyan ott amúgy nem ott lenne orvosom. Én is ott fogok szülni. De ezt akkor pont kifogtam. Amúgy azóta még egy nagy adag nyákdugo esett ki. .véres. úgyhogy ...alakul. .
2013. okt. 17. 21:01
14/23 anonim válasza:
Jajj izgulok Érted kedves Kérdező :) Emlékszem Én is mennyire vártam , hogy mikor mi történik :) Majd írj hogyha valami lesz:) /8.válaszoló/
15/23 anonim válasza:
Hogy vagy? :)
En is joslokkal indultam 40+3nal, kozben elment a nyakdugo. A joslok voltak 23, 6 es 3 percesek is. Ez ment egesz ejjel, igy reggel biztos ami biztos bementunk a korhazba. Elso baba, nem tudtam mit kell erezni. Ott kiderult h csak eros joslok.
16/23 A kérdező kommentje:
Ma reggel arra ébredtem h.jott egy adag magzatviz. Azonnal mentünk a kórházba. Nem színeződott el a papír így közölték nem víz volt. Egy ctg után haza küldtek. Már tök hülyének érzem magam. Ennyire nem lehetek béna....10000 százalékug biztos voltam benne h . magzatviz. Egyszerűen annyira hihetetlen már ez az egész :-(
2013. okt. 18. 09:33
17/23 anonim válasza:
Minket 2x küldtek haza 12 órán belül szintén pesti kórház (azt mondták akár 1 hétig is bent maradhat még-jósló), így harmadjára már nem mertem bemenni, így még 12 órát vajódtam otthon 2 percesekkel, mikor reggel 3/4 7-kor betelefonáltam, hogy ezt már nem bírom elviselni, mit csináljak... Erre nagy kegyesen azt mondták, menjek be, mert telefonon nem tudnak fájdalmat csillapítani. 7-kor zártam az ajtót és jött valami belőlem, hirtelen azt hittem bepisiltem, de akkor eszembe jutott, hogy 24 órája nem ettem, nem ittam, u.hogy biztos nem, úgy ahogy voltam ültem a kocsiba, már semmi nem érdekelt... 8:48-kor megszületett a kislányom. Ennyit az egyes eü-s dolgozókról... Egyáltalán nem biztos, hogy rosszul értelmezed a jeleket kedves kérdező! Kitartás! Ja, nálam fájdalom csillapításra akkor már nem volt idő... :(
18/23 A kérdező kommentje:
Huuuuu nem semmi ami veled történt:'( Egyszerűen hihetetlen számomra ami folyik. ..szegény anyukám meg már a haját tépi ettől. Azt mondta régen ilyenkor inkább már burkot repesztettek h . nehogy mégis magzatviz legyen és a gyerek elkapjon valami fertőzést....
2013. okt. 18. 11:43
19/23 anonim válasza:
17-es vagyok. Hogy vagy kedves kérdező? Valami változás? Talán baba? :)
20/23 A kérdező kommentje:
Még mindig az idegorlo várakozás. ....:'(
2013. okt. 19. 10:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!