Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit kellene tennem? Elhagyott...

Mit kellene tennem? Elhagyott a párom terhesen!

Figyelt kérdés
Több éve voltunk együtt (4), ő mindvégig azt mondta nekem, hogy nem igazán akar gyereket nincs erre az egészre felkészülve (31). A baba "becsúszott" elég érdekesen a menstruációelső napján. Az első pozítiv teszt után amit együtt csináltunk, ő nagyon meg volt döbbenve és persze én is. Én mindig akartam gyereket és a klasszikus családi idilt. Az első heteket végig ordíbáltuk, veszekedtük a baba miatt. Teltek a hetek és én úgy éreztem hogy van esély arra h megbékél a gondolattal. Nem így lett, belekevertük egymás szüleit a dologba. Az én anyám nagyon a baba mellett állt az ővé meg az abortusz mellett. Végül egy nagy beszélgetés során közölték velem, ha megtartom a gyereket akkor ők is igényt tartanak rá (pereskednek a gyerekért). Úgy döntöttem megtartom a babát most 15 hetes terhes vagyok és nagyon szomorú. Bizonytalan vagyok hogy fogom ezt végig csinálni vagy egyáltalán lehet e ilyenkor elhagyásra indokolt abortusz?

2013. okt. 16. 17:02
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Na látom nem csak engem akasztott ki hogy elperelnék.

És jo látni hogy nem csak én gondolom ugy ahogy. Nem is a kismamahormonok beszélnek belőlem.

Nem lesz könnyü de megoldod hidd el. Miota kismama vagyok sokkal optimistabban latom a dolgojat mert ugyis megoldunk minden nehézséget mert muszáj. Tudom hogy képes leszek rá és jo anyuka leszek ez a legfontosabb. Gondolj te is igy a dolgokra és ne érdekeljenek a rossz dolgok Egy kis csoda növekszik bennünk és emellett minden mas eltörpül. Kitartás és csak pozitivan. Gratula a babához amugy.

18hkm

2013. okt. 17. 13:52
 32/34 anonim ***** válasza:

Én a hejedbenem beszélnék vele vagy legalább nem kezdeményezném. Rendezkedj be a babával közös életbe és kész. Legközelebb akkor hi d ha megtudod a nemét és ha szülsz.

Nem mondom hogy fordulj el tölük de ne eröltesd a kapcsolattartást. Neked a nyugi a fontos most.

18hkm

2013. okt. 17. 13:56
 33/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. okt. 17. 14:12
 34/34 anonim ***** válasza:
Halló.., új kérdező vagyok..mi történt Kérdező hogy vagy??
2017. júl. 7. 10:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!