Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit kellene tennem? Elhagyott...

Mit kellene tennem? Elhagyott a párom terhesen!

Figyelt kérdés
Több éve voltunk együtt (4), ő mindvégig azt mondta nekem, hogy nem igazán akar gyereket nincs erre az egészre felkészülve (31). A baba "becsúszott" elég érdekesen a menstruációelső napján. Az első pozítiv teszt után amit együtt csináltunk, ő nagyon meg volt döbbenve és persze én is. Én mindig akartam gyereket és a klasszikus családi idilt. Az első heteket végig ordíbáltuk, veszekedtük a baba miatt. Teltek a hetek és én úgy éreztem hogy van esély arra h megbékél a gondolattal. Nem így lett, belekevertük egymás szüleit a dologba. Az én anyám nagyon a baba mellett állt az ővé meg az abortusz mellett. Végül egy nagy beszélgetés során közölték velem, ha megtartom a gyereket akkor ők is igényt tartanak rá (pereskednek a gyerekért). Úgy döntöttem megtartom a babát most 15 hetes terhes vagyok és nagyon szomorú. Bizonytalan vagyok hogy fogom ezt végig csinálni vagy egyáltalán lehet e ilyenkor elhagyásra indokolt abortusz?

2013. okt. 16. 17:02
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsó válaszolóknak! Ilyen válaszokat vártam amik lelket tartanak bennem. Persze h nem tudnám elvetetni a babát és pontosan ezért sem tettem meg, mert belegondolok h megfosztom az életétől...az a legrosszabb. Kétségbe vagyok esve ez a nagy helyzet! Amig az anyját nem vonta bele ebbe a dologba addig ő sem akart abortuszt....szóval az igencsak nem kedvem anyja tehet itt mindenről... ő meg teszi amit mond neki.Szomorú vagyok
2013. okt. 16. 18:05
 22/34 A kérdező kommentje:
Ez az pontosan jól látod utolsó, milyen dolgo az h abortuszra akarnak küldeni de ha nem megyek akkor elvennék. persze nem akar ez mellett velem maradni. nem értek semmit!
2013. okt. 16. 18:08
 23/34 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Nem veszi el a bíroság a gyereket tőled! Csak ha valami alkoholista, drogos nem vagy...

Egyébként nem értem! Nem akarja elején a babát, aztán hirtelen pereskedni akar érte???? Ezt azért közöld a bíróval ha arra kerülne a sor!

Másrészt, hidd el, kárpotol a baba majd mindenért, nem lesz könnyű egyedül de ha szüleid segítenek akkor nem lesz gond. Vannak még rendes férfiak, nem szabad feladni!

De azt felejtsd el hogy a babát okold majd hogy egyedül maradtál!

2013. okt. 16. 18:56
 24/34 anonim ***** válasza:

Hát ez kész...

Ha ő nem akart gyereket, miért nem tett ellene? A koton luxus, de rinyálni persze tud, mikor mégis összejön a gyerek.

A másik dolog, ha eddig abortuszt akar, mégis hogy a francba jut eszébe, hogy mégis akarja a gyereket? Hát menjen a p.csába.

Ne aggódj, úgy sem ítélik neki a gyereket, ha csak nem éltek extrabrutálszar körülmények között. Meg persze ha mondjuk drogos vagy.

Egyéb esetben úgy is az anyának ítélik.

2013. okt. 16. 19:00
 25/34 anonim ***** válasza:
Persze mert 4.éves kapcsolatba ha a nő azt mondja szed gyógyszert erre a férfi óvszert húzva azért hisztiznél, miért nem bízik benned.
2013. okt. 16. 19:02
 26/34 anonim ***** válasza:

Van ismerősöm, ugyanígy járt, a férfi nem akarta a gyereket, de terhes lett, megtartotta, pedig a férfi mindenáron abortuszt akart, elvitte pszichológustól kezdve mindenhova, hogy beszélje rá, hogy képtelen lesz felnevelni. Utána meg, amikor megszületett, a DNS vizsgálat után, amikor kiderült, hogy tényleg az övé, magának akarta. A nőnek nem volt munkája és az anyukájánál élt, de természetesen nem ítélték a férfinak. Azóta a férfi imádja a lányát, két hetente láthatás, fizeti a tartásdíjat, veszi neki az ajándékokat, stb.

Szerintem nálatok a párod nem gondolta komolyan ezt a kapcsolatot, mert aki 31 évesen 4 év együttlét után nem akar összeköltözni, se eljegyzést, semmit, az nem gondolkodik komoly kapcsolatban. Nem akarta a gyereket, innentől szerintem ne foglalkozz vele, foglalkozz a babáddal, ha megvannak a körülményeid, szüleid segítenek, akkor fel tudod nevelni egyedül is. Ne rágódj már ezen, mert a babának nem tesz jót az idegeskedés.

2013. okt. 16. 20:23
 27/34 anonim ***** válasza:
Ne is haragudj, de egy ilyen férfi miatt kár is bánkódnod. Nem akart gyereket mégis belédélvezett, 31 éves és az anyja hatàsàra abortuszt akart. Terhesen elhagyott... A gyermekedet nem tudjàk elvenni tőled, ne aggódj emiatt. Nagyon sajnálom, hogy egyedülálló anya leszel, sok erőt és kitartást kivánok!
2013. okt. 16. 23:48
 28/34 anonim ***** válasza:
Én megértem a helyzeted! Javasolni csak azt tudom, hogy hanyagold az idegességet, próbálj meg pároddal beszélni! Ha nem megy, lehet hogy ha megszületik a kicsi, és látni fogja, megjön az esze :) A nagyszülőkkel pedig elbeszélgetnék, hogy miért is akarják annyira, ha eleinte még az abortusz mellett voltak!
2013. okt. 17. 07:49
 29/34 anonim ***** válasza:
Hmmmm...nem kell nekik a gyerek, de ha megtartod, el vetetik tőled....mire kell nekik akkor ha már meglesz, ha most nem kell nekik??? Ez engem nagyon érdekelne....
2013. okt. 17. 11:22
 30/34 A kérdező kommentje:
Ma is beszéltem vele, én hívtam fel és elküldött a p*csába. hogy milyen aljas vagyok hogy egyedül döntöttem a pici megtartásában. És ne várjak semmi ezek után. ... ő érzi magát a bántott félnek. nem értem ezt! Ez most hogy van, az én véleményem nem számít, de az a helyes ha abortuszra mentem volna? Ahhh
2013. okt. 17. 13:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!