Mit kellene tennem? Elhagyott a párom terhesen!
Kedves kérdező!
Nem veszi el a bíroság a gyereket tőled! Csak ha valami alkoholista, drogos nem vagy...
Egyébként nem értem! Nem akarja elején a babát, aztán hirtelen pereskedni akar érte???? Ezt azért közöld a bíróval ha arra kerülne a sor!
Másrészt, hidd el, kárpotol a baba majd mindenért, nem lesz könnyű egyedül de ha szüleid segítenek akkor nem lesz gond. Vannak még rendes férfiak, nem szabad feladni!
De azt felejtsd el hogy a babát okold majd hogy egyedül maradtál!
Hát ez kész...
Ha ő nem akart gyereket, miért nem tett ellene? A koton luxus, de rinyálni persze tud, mikor mégis összejön a gyerek.
A másik dolog, ha eddig abortuszt akar, mégis hogy a francba jut eszébe, hogy mégis akarja a gyereket? Hát menjen a p.csába.
Ne aggódj, úgy sem ítélik neki a gyereket, ha csak nem éltek extrabrutálszar körülmények között. Meg persze ha mondjuk drogos vagy.
Egyéb esetben úgy is az anyának ítélik.
Van ismerősöm, ugyanígy járt, a férfi nem akarta a gyereket, de terhes lett, megtartotta, pedig a férfi mindenáron abortuszt akart, elvitte pszichológustól kezdve mindenhova, hogy beszélje rá, hogy képtelen lesz felnevelni. Utána meg, amikor megszületett, a DNS vizsgálat után, amikor kiderült, hogy tényleg az övé, magának akarta. A nőnek nem volt munkája és az anyukájánál élt, de természetesen nem ítélték a férfinak. Azóta a férfi imádja a lányát, két hetente láthatás, fizeti a tartásdíjat, veszi neki az ajándékokat, stb.
Szerintem nálatok a párod nem gondolta komolyan ezt a kapcsolatot, mert aki 31 évesen 4 év együttlét után nem akar összeköltözni, se eljegyzést, semmit, az nem gondolkodik komoly kapcsolatban. Nem akarta a gyereket, innentől szerintem ne foglalkozz vele, foglalkozz a babáddal, ha megvannak a körülményeid, szüleid segítenek, akkor fel tudod nevelni egyedül is. Ne rágódj már ezen, mert a babának nem tesz jót az idegeskedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!