Mit kellene tennem? Elhagyott a párom terhesen!
4 év után nem éltetek együtt, ő nem akart gyereket. Mégis mit gondoltál??? Komolyan nem bírom felfogni.
Miből fogod eltartani a gyereket? Hol fogtok élni?
elöbb utobb szétmentetek volna baba ide vagy oda. mert te családot szerettél volna ö meg nem. alapbol nem voltatok közös nevezőn. szerintem ne vetesd el(bár 15hetesen nem is lehet) mert semmivel sem lesz jobb. a párod nem kapod vissza és örökké emlékezni fogsz egy eldobott gyermekre.
igy megvan az esély hogy lesz egy tündéri picurkád és lehet késöbb az apja is meggondolja magát ha megismeri. de ha nem az se baj mert nem leszel egyedül soha többé. ha fel tudod nevelni akkor ne sirass egy olyan férfit aki megölte volna a közös gyereketeket. az meg hogy te átvertedaz hülyeség mert mindketten hibásak vagytok. egyedül nem tudsz gyereket csinalni. Mndjuk én elfogult vagyok mert szintén kismama vagyok. de akkor is csak a szivedre halgass. ja és nem tudják töled elperelni a gyereket. csak ha veszélyezteted. a peren mond meg nyugottan hogy ők abortálni akarták innentől kezdve nem adod még csak láthatásra sem a kezükbe.
18hkm
"abortálni akarták innentől kezdve nem adod még csak láthatásra sem a kezükbe. "
Láthatás a külőn élő szülő joga,abban nem korlátozhatja a másik fél semmilyen indokkal.
Micsoda válaszok, uram isten. Ha meg azt kérdezi valaki, hogy elvetessek-e, akkor mindenki nekiesik, hogy hogy képzeli...
Ne aggódj, nem fogják tudni elvenni tőled a babát, pereskedhetnek ahogy csak akarnak. De szerintem ezt ők sem gondolták komolyan. Most ezen ne rágódj, nyugi, csak azon dolgozz, hogy megteremtsd feltételeket a baba érkezéséhez.
De most komolyan milyen dolog már hogy elvetetnék aztán meg nekik kell...Tudom hogy joga van. De attol még a fejéhez vágnám a kedves mamának. Ha neked lenne egy gyerköcöd te se szivesen adnád oda egy hétvégére annak a nagyinak nem?
Én azt nem értem hogy miért van ez?Aztmondják öld meg a gyereked aztán ha nem akkor elperelik?Meg igényt tartanak rá?pff...Na jo nem is járatom magam mert bepipulok az ilyeneken...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!