Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit kellene tennem? Elhagyott...

Mit kellene tennem? Elhagyott a párom terhesen!

Figyelt kérdés
Több éve voltunk együtt (4), ő mindvégig azt mondta nekem, hogy nem igazán akar gyereket nincs erre az egészre felkészülve (31). A baba "becsúszott" elég érdekesen a menstruációelső napján. Az első pozítiv teszt után amit együtt csináltunk, ő nagyon meg volt döbbenve és persze én is. Én mindig akartam gyereket és a klasszikus családi idilt. Az első heteket végig ordíbáltuk, veszekedtük a baba miatt. Teltek a hetek és én úgy éreztem hogy van esély arra h megbékél a gondolattal. Nem így lett, belekevertük egymás szüleit a dologba. Az én anyám nagyon a baba mellett állt az ővé meg az abortusz mellett. Végül egy nagy beszélgetés során közölték velem, ha megtartom a gyereket akkor ők is igényt tartanak rá (pereskednek a gyerekért). Úgy döntöttem megtartom a babát most 15 hetes terhes vagyok és nagyon szomorú. Bizonytalan vagyok hogy fogom ezt végig csinálni vagy egyáltalán lehet e ilyenkor elhagyásra indokolt abortusz?

2013. okt. 16. 17:02
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
36%
Honnan tudod, hogy pont a menstruációt első napján csúszott bele:)
2013. okt. 16. 17:05
 2/34 anonim ***** válasza:
29%

15 hetesen nem mehetsz abortuszra.

Én általában elítélem az ilyen férfiakat, de jelen helyzetben megértem. TE akartál gyereket, átverted őt, nem érdekeltek az ő érzései és vágyai. Akkor most TE old meg a dolgot egyedül.

OFF: hogy "csúszott be"?

2013. okt. 16. 17:07
 3/34 A kérdező kommentje:
Számoltuk, meg csak akkor volt h belém ment.
2013. okt. 16. 17:08
 4/34 anonim ***** válasza:

Elsőnek,lehet,hogy csak akkor voltak együtt abban a hónapban.Én is ezért tudom napra pontosan mikor jött össze a fiunk.

Először is ne idegeskedj,az nem tesz jót a babának.

2013. okt. 16. 17:08
 5/34 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Együtt éltek?
2013. okt. 16. 17:09
 6/34 A kérdező kommentje:
Nem csaptam be se őt, se mást. De nem bírtunk közösnevezőre jutni, mert ő nem akarta. Én reménykedtem hogy visszajön és meggondolja magát
2013. okt. 16. 17:10
 7/34 anonim ***** válasza:
69%

Mondjuk elég fura, hogy valaki nem akar gyereket, de mégis beleélvez egy nőbe (bocsánat, hogy így írtam).

Rendesen nem is védekeztetek?

2013. okt. 16. 17:10
 8/34 anonim ***** válasza:
4%

Ha ő nem akarta a gyereket, akkor miért nem mentél időben abortuszra? Gondolkodni is kellene azon, hogy a gyereket fel is kell nevelni!

A párodnak igaza van, mert átverted. Ha te nem tudod majd eltartani a gyereket, akkor joggal pereskednek érte a nagyszülei.

2013. okt. 16. 17:12
 9/34 anonim ***** válasza:
56%

Te gyereket akarsz, tettél ezért.

Ő nem akar, ő is tesz most ezért.

10/34 A kérdező kommentje:
Én 25 ő 31, nem éltün együtt.
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!