Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van olyan kismama akit elhagyo...

Van olyan kismama akit elhagyott a párja terhesen de később visszament, vagy ment volna? Miért ment el? Megijedt, mit mondott?

Figyelt kérdés
Mi volt az ok hogy elment???És visszavettétek?
2009. máj. 9. 13:48
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia, én most pár napja jöttem rá, hogy még mindig a volt barátnőjével diskurál... Ő tagadja, de hiába. Hogy mi lesz még nem tudni, de kivagyok. Az a baj, hogy ez nem az elő eset, hogy vele mászkál, telefonálgat, dugdossa a telóját és már ismerem... Csak az a baj, hogy a családja is mellete áll, és neki falaznak. Holott tőlem terhes, a csajnak nem lehet gyereke, és még engem néznek hülyének, ahelyett, hogy jól helyre rakják a kisfiúkat. 20 hetes vagyok
2009. máj. 9. 15:05
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Engem elhagyott a párom! 6hetes terhes voltam akkor. Kérte,h vetessem el,de én nem akartam,ezért válltak külön az utjaink!

Beszélni beszélünk,nagy ritkán találkozunk a baba érdekeit szem előtt tartva!

Egyébként nagyon nehéz helyzet!

Azt,h mit hoz a jövő nem tudom! Most az a legfontosabb,h kihuzzuk még az utolsó három hónapot!

Egyébként miért tettél fel ilyen kérdést? Te is ilyen helyzetben vagy?

27hetes kismama!

2009. máj. 9. 15:34
 3/5 anonim ***** válasza:
igaz, hogy nem terhesen, hanem 3 hónapos volt a baba, de már a terhességem alatt kezdődött a viszony egy másik nővel...
2009. máj. 9. 15:40
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
szia, engem is cserben hagyott, es 3 honapig kulon voltunk, most mar 1utt, az elso par het a legkemenyebb, mivel a no olyankor mig a hormonok maximumon vannak, naon kivanja h. szeressek, oleljek, legalabb is en igy voltam, aztan mar tul jutottam az erzelgos idoszakon es mar csak a terhessegem volt a fontos, es elveztem minden 1es napjat, akkora mara rosszulletek sem gyotortek, es mar tokeletesen el voltam 1edul. en azt mondom h. jobb 1edul mint h. vki rossz tars, ferj melett eljen
2009. máj. 9. 19:50
 5/5 anonim ***** válasza:

6 hónapos várandós voltam, amikor elköltözött 1 hétre.

Nem volt tervezett baba, úgy gondolta, h még "élni" akar.

Aztán 1 hét után visszajött. Ráébredt arra, h fontosabbak vagyunk a bulizásnál, haveroknál.

Nekem rettenetes volt, előtte sokat veszekedtünk.

Utána is voltak rossz napjaink, de túléltük, együtt jobb a gyereknek is, nekünk is.

6 hónapos a babánk, imádjuk mindketten!

Sokat változtunk (nekem is kellett, nem csak neki), de megérte!

2009. máj. 9. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!