Az a helyzet,hogy holnap töltöm a 37. hetet.Nagyon cudarul vagyok,van rajtam több mint 20 kg a víz miatt,magas a vérnyomásom,többféle gyógyszert szedek...Lehet,hogy a következő 7végére előrébbhozza a dokim a programozott császárt,ha a laborom és állapotom indokolja.Nagyon gyengének érzem magam,alig bírok valamit is csinálni.Jóformán ma csak mosást teszegetek be,és tergetek,többi férjemre marad.Viszont ma itthon kellett tartanom a nagyomat,mert határeset,s délután dokihoz viszem.elég jól eljátszik egyedül,de nem mindig érti meg szegénykém,hogy most nem tudok kezdeni vele sokmindent(gyakran szoktunk együtt kézműveskedni stb)most erőm,se türelmem semmihez,jelenleg ülök feltett lábakkal és erőt gyűjtök a délutáni doktoros látogatáshoz.És valószínű hogy a hét egy részében itthon is marad,ha meg nem akkor délután nekem kell menni oviba érte.Segítségem nincs,minden megterhelő.
jaaaj te szegény! ez nagyon nehéz helyzet... a nagynak nem tudod elmagyarázni hogy most játszon egyedül? vagy mondjuk most játszatok olyat hogy te tudjál feküdni. ha otthon kell vele maradni akkor a férjed nem tud táppénzre jönni? esetleg nagymama, testvér vagy egy jó barát nincs aki segíthetne?
2013. okt. 7. 09:26
2/7 A kérdező kommentje:
nagynak el lehet magyarázni mindent,segítség nincs,kénytelek leszünk átvészelni ezt a hetet,csak sajnálom szegényt mert nem bírok úgy foglalkozni ahogy kellene
2013. okt. 7. 09:48
3/7 anonim válasza:
Szerintem olvass neki mesét, azt szeretik és nem megterhelő neked. Mennyi idős egyébként a nagyobbik, mert hát ugye kb 3-4 éves kor alatt azért nehezebben értik meg, hogy anya most tényleg nem tud úgy mozogni, mint ahogyan megszoktam. ha nagyobb akkor azért könnyebben megérti.
Aztán esetleg nézhet is egy kis mesét. Vagy odaviheti melléd a színezőt és színezhet, fűzhettek gyöngyöt (ha lány)vagy odaviszi melléd a kisautóit és együtt autóztok. Sajnos egyébként is hozzá kell szoknia, hogy anya hamarosan nem csak az övé lesz és nem ugrik mindig ha szeretné. Kitartás és ne legyen lelkiismeret furdalásod!
2013. okt. 7. 09:57
4/7 anonim válasza:
Ilyenkor kell kényeztetni :) Amit csak akar hadd csinálja. A meseolvasással tényleg jól le lehet foglalni. Próbáljatok meg együtt tévézni.
Kitartást neked és jó egészséget!
2013. okt. 7. 10:03
5/7 A kérdező kommentje:
igen sztem a tünetet azért produkálta h maradhasson még a véghajrá előtt itthon velem,füle fáj de sztem nem annyira,orra folyik köhög,kislány 4,5 éves,megérti persze csak igen nekem van furdalásom,meg elképzeltem h hogy bírom még ki akár 7végéig is ilyen állapotban h nem bírok menni állni
2013. okt. 7. 10:05
6/7 anonim válasza:
Kérd meg a dokit, hogy hozza előre azt a császárt, a magas vérnyomás és ez a rengeteg víz épp elég indok.
Nagyon sajnálom, és sok sok kitartást kívánok neked.
Elhiszem mennyire el vagy keseredve, de gondolj a születendő kis tüneményre :)
A nagytesót pedig jobbhíján szeretgesd és puszilgasd, mondogasd neki sokszor, hogy bepótoljátok ezt az időt majd.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!