Egyedül maradtam a pici babámmal nincs senki mellettem, hogy fogom ezt kibírni?
Ha szeretne tesztet, csináltassátok meg, fizesse ki.
Ráerőltetni nem lehet magatokat, ha nem akarja, de szerintem sokan felnevelnek egyedül is gyermeket a kezdetektől, de az is lehet, hogy nemsokára találsz magadnak valakit, aki szeret a babáddal együtt.
mindig bőgök utána....ha tudta h mennyire szeretem miért használt ki annyi éven át...és ha nem kellek?
én most senkivel sem tudnám már elkéépzelni:(
Ugy, mint mindannyian, akik egyedul neveljuk.
Majd ha megerzed a kis labai rugdosasat, akkor lesz.rod az apjat egybol. Ez kb 18 hetesen lesz.
Ne sírj utána, esetleg sirasd el a kapcsolatot és zárd le! Lehet, hogy könnyű mondani, ill. írni, mert én nem voltam ilyen helyzetben, de ismerőseim közül páran igen.
A babádnak szüksége van rád, a nyugalomra. Ne érezze, hogy feszült és szomorú vagy.
első voltam
T etudod, hogy az ővé, így előbb utóbb a nevére kell vegye. Születéskor lehet, hogy üresen hagyják az apja nevét, de utána szépen elmész a bíróságra és bepereled, mert igenis ez a gyermek az ővé is, nem csak a tiéd, és ha már nem kér abból a csodából mit ők adnak, akkor legalább pénzzel támogasson. Ha 10.000-el hjavonta, akkor annyival! És ha megnyered a pert, utána azzal a végzéssel szépen átmész a gyámhivatalhoz és kérvényezed, hogy írjákj át a gyerkem családi nevét. És akkor kapsz eg yszép új anyakönyvet, amiben már ő szerepel, mint apa.
Hidd el tudom, hogy mit beszélek, mert én ugyan a másik oldalról nézem a dolgokat, de egy cseppet sem bánom, hogy a férjemnek a múltban elkövetett félrelépéséért fizetnie kell. Náluk is ez volt, de még akkor amikor nem is ismertem. Aztán anyósom elődata a storyt és mélységesen meg voltam döbbenve, hogy így álltak hozzá. Én megkeresetem az akkor 5 éves kisfiú anyukáját és egy hosszú pereskedést zártam le. Mára velünk jön nyaralni, minden hétvégén nálunk van, suli szünetek szinte teljesen nálunk és imádja a húgait, és persze ők is őt. Egy percig nem bánom, hogy ő is van! És most már az apja sem. Ő most 15 éves.
3-as vagyok kerdezo.
Ez a ferfi csak fenntartotta az eveidet.
Miert jart vissza? Mert teged elovett hasznalni,ha nem volt jobb.
Most is azert kuncsorog, mert jo lenne ha keznel lennel kesobb is.
Megmondom neked oszinten, hogy en elhajtanam a fenebe.
Hat kell neked majd sok evi megalaztatas es hansznalat?
Meg ilyen moslek embert!
Na, en most sebtiben elzavarnam aztan nem pazarolnam ra tobbet a draga idomet.
Nem erdemli meg. Most meg nehez, de majd 5 ev mulva azt mondod: "Hogy lehettem ilyen hulye, hogy szerettem."
Az ilyen meg sem erdemli, hogy a gyereket a nevere vegye.
A senkihazi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!