Hogyan viselitek a szextilalmat? Meddig lehet kibírni, hogy ne legyek egy sárkány? Nem lesz döcögős visszacsinálni?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy a gyerek mindenekelőtt, meg megéri, meg ne gondoljak rá, de alapvetően sokszor igénylem az együttlétet. Most már 1 hónapja lassan le vagyunk tiltva...persze apának kicsit könnyebb, mert csak én szívok e téren, de azt hiszem, embernek kell lenni az embertelenségben, hogy ezt ki lehessen bírni. Még kb.3 hét szülésig, az még talán nem is tűnne teljes képtelenségnek, na de utána?! Aztán meg megint nem lehet, mert nem leszek olyan állapotban.... nagyon szenvedek! Ugye másnak is nehéz?2013. aug. 23. 17:50
1/9 anonim válasza:
Szerencsére egyik terhességem alatt sem voltam letiltva, és a hathetes kontroll napjától minden visszazökkent a normális kerékvágásba, mindkét gyerekem jól aludt, így nem voltam túl fáradt. Remélem, azért kibírod majd. Miért vagy eltiltva?
2/9 A kérdező kommentje:
Vetélések,koraszülések miatt. Már C4-es a cervixem.
2013. aug. 23. 17:58
3/9 anonim válasza:
Nálunk 8 honapja nincs szex , miota meghalt a 19 hetes magzatom , pont tegnap beszéltünk rola , hogy most már változtatni kellene...
4/9 anonim válasza:
Engem nem tiltott el az orvos, egyszerűen olyan görcseim voltak, hogy mi ketten mondtunk le a dologról. Ki lehetett bírni. Te is ki fogod a saját érdeketekben. Szülés után meg nem ezen fog járni egyből a fejed val.szeg, hidd el :) De még az is lehet, hogy igen :) Vissza lehet mindent csinálni, idővel, türelemmel és egy jó alvó gyerek mellett.
5/9 A kérdező kommentje:
Igen, igen..eddig is sikerült háttérbe szorítanom az igényeimet természetesen a kisbabánk miatt, de akkor is nagyon hiányzik az a fajta együttlét a lelkemnek és a testemnek is egyaránt. Ugyanez volt a fiamnál is.... 3 hétig bírtuk szülés után... :), de igen ám, járt rajta az agyam! 8 hónapot ki sem lehet bírni! Minden tiszteletem és megbecsülésem a tiétek, atya ég!
2013. aug. 23. 18:11
6/9 anonim válasza:
Mi is el vagyunk tiltva, talán 5-6 hétig volt minden problémamentes az egész terhességben. Hát nekem is nehéz, apánál mi is alternatívákat találunk. :-) Szóval nehéz, de én attól nem tartok, hogy ne állna vissza minden a rendes kerékvágásba, mivel úgyanúgy vonzódunk egymáshoz, az intimitás nem veszett el nagy pocakkal se, és úgy látom a férjem se néz rám másképp attól, hogy anya leszek. Egy jóbarát párnál mindkét gyereknél 9 hónapos tilalom volt, semmi gondot nem jelentett nekik sem.
7/9 anonim válasza:
Mi is nehezen viseljük nagyon, 20. hét óta tilalom van, most vagyok 32 hetes. Már apán sem tudok segíteni, ott tartunk, mert én már a gondolatától is olyan állapotba kerülök, hogy görcsbe áll a méhem:( Alig várjuk, hogy újra minden a régi legyen. Nem félek attól, hogy nem találunk vissza egymáshoz, ő már a 3. gyermekünk lesz.
8/9 anonim válasza:
Előző terhességemnél 4 hetesen voltunk együtt, ezután vérezni kezdtem, az orvos pedig eltiltott a házasélettől. Amikor a 2. trimeszterben nyílt utat kaptunk, nagyon féltünk, így inkább nem éltünk a lehetősséggel. Szülés és a 6 hetes kontroll után voltunk újra együtt. Nehéz volt, fájt, de pár hét alatt minden visszazökkent a régi kerékvágásba.
Mostani terhességem alatt nem is igazán kívánom a szexet. Aztán 26 hetesen bevérzés miatt újra el lettünk tiltva egymástól, hát persze, hogy azóta majd megveszek érte. De muszáj kibírnunk, a baba érdeke.
Nehéz mind a kettőnknek, de ez van.
9/9 anonim válasza:
Nekünk ugyan nincs tilalom,de ha az lenne férjem sem engedne semmit és szolidálna velem.Szerintem vissza lehet találni egymáshoz türelemmel szeretettel.És persze hogy másnak is nehéz kibírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!