Sárkány Centerbe érdemes elmenni vásárolni a babának?
Figyelt kérdés
Nagyon régen voltam már ott, nem is emlékszem láttam e babaruhákat!:)2011. márc. 8. 18:29
1/4 anonim válasza:
Szerintem nem mert nem olyan rohadt olcsók akkor már ennyi pénzér veszek egy sima baba boltban.
2/4 anonim válasza:
Ha régen voltál, akkor mindenképp érdemes körülnézni, mert nagyon sok üzlettel bővült. Érdemes babaruhát vásárolni, mert ha nem is a legjobb minőség, de már ők sem mernek nem pamut alapanyagú bébiholmit árulni. Ha bizonytalan vagy, máshol is vehetsz ruhaneműt (de csak pamutból), ugyanakkor előfordulhat, hogy ugyanazt az árut veszed meg drágábban. A babaruha alatt gondolom a fehérneműt érted, kisinget, bodyt, stb. Körülnézni mindenképp érdemes, aztán meglátod a kínálatot, az árakat. A többi bevásárlóközpontokban vannak kifejezetten babarészlegek, de ezt te is tudod. Pl. a repülőtérnél a vecsési bevásárlóközpontban babaszaküzlet is van, ott is körülnézhetsz.
3/4 A kérdező kommentje:
igazából dzsekire, tavaszi kabátra vadászok. ezért is gondoltam, hogy a sárkányban valami olcsó "játszós" kabátot találnék lányomnak!
2011. márc. 8. 19:06
4/4 anonim válasza:
Én szívből ajánlom az Aldit vagy a Lidl-t: nézd meg a neten az e heti Aldit, mert tavaszi kisbaba kabát 3000Ft-ért kapható, és az Aldis cuccok nagyon jó minőségűek. Nagyon sokszor van akciós babaholmi ott.
(Kiskabát: [link]
Sárkányba is érdemes elmenni, mert pl. téli overált 3000-ért vettünk, míg az az üzletekben legalább 6000, ha nem több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!