Lehet már kapni téli overállt a Sárkány Centerben? Ha nem, szerintetek mikortól? Csak hogy ne menjek feleslegesen.
Figyelt kérdés
2011. szept. 19. 12:44
1/5 anonim válasza:
Mi a múlt héten voltunk az Ázsia centerben, és még nem voltak téli cuccok. Sőt, még ősziek is csak elvétve. Nagyon csodálkoztam, mert máskor már augusztusban tele vannak meleg cuccokkal, most meg még a nyári holmikat árusítják ki. Pedig én is kabátot, átmeneti és téli nadrágot, bakancsot szerettem volna venni a lányaimnak.
2/5 anonim válasza:
bocs, az offért, de ott kisbaba holmik is vannak? Sosem találtam meg eddig.
3/5 anonim válasza:
Első vagyok, melyikünktől kérdezed?
Az Ázsia Centerben van néhány bolt, ami babaruhát is árul, (rugikat, esetleg bodyt, kistakarót, hálózsákot), de megmondom őszintén, ezek egyáltalán nem olcsók, sőt. (Hozzáteszem, én 1-2 éve voltam ezekben a boltokban utoljára, nem is tudom, hogy megvannak-e még).
Kisgyerek ruhát (tehát úgy 92-98-tól felfelé) kicsivel több helyen árulnak. Van néhány cipős is, ahol nagy választékban vannak egészen jó gyerekcipők is.)
4/5 anonim válasza:
Szia! A Sárkány nem tudom, de ma voltam a tescoban, és már vannak téli overálok.4700ft volt.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2011. szept. 19. 19:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!