12. és a 18. hét között hogy lehet kibírni azt a hosszú időt, amíg orvos lát?
Nekem olyan hosszú időnek tűnik. Mit csinál addig a baba? és honnan tudom, hogy minden rendben van-e vele? Hogy jól fejlődik-e?
Ti nem tartjátok hosszúnak azt a hat hetet? Vagy csak én aggódom túl?
Köszönöm a válaszokat!
Az uh-ra gondolsz?
Háát, engem utoljára 10 hete ultrahangoztak. És többet nem is fognak, merthogy megszűnt a 30 és a 36 hetes uh is nálunk. Szóval te kérdezed, hogy lehet kibírni a 6 hetet? Azt könnyen. De én hogy bírom szted a 20 hetet? :)
30hkm.
igen én is 3 assal értek egyet felénk is a 18.heti után 30-32 hetesen van legközelebb...na az iszonyú hosszú idő, mondjuk legalább ott már aktívan éreztem mozogni mindhárom babámat.
Én a 12 és 18 között még elmentem 16 hetesen 4dre mindhárommal, mert nagyon kíváncsi voltam a nemükre és tudtam, hogy a 18 hetesen nem fogják nézegetni nekem a nemet.
a 6. és a 12. heti uh közötti időt is alig bírtam ki. most újra várhatok 6 hetet. remélem, minden rendben van. én is nehezen bírom a várakozást, de ilyenkor arra gondolok, hogy anyukám egyszer se látott uh-n (akkor még nem volt), mégis minden rendben volt :)
13 hetes
ez nagyon durva csajok
itt 4 hetente van uh.majd a 36. hét után hetente,hisz akkor már rendszeresen is nézik a köldökzsinór áramlást,méhlepény stb.
és igy sokkal nyugodtabb vagyok,mert tudom h igy a vége felé is rendesen van áramlás a kzs-ban
38hkm
azért a 4 hetenkénti uh és az utolsó hónapban hetenkénti uh is durva. akkor összesen több mint 10 uh-n veszel részt egy terhesség alatt?
azt mondják, nem éppen egészséges a sok ultrahang sem.
mondjuk én is legszívesebben minden héten megnézném, hogy mozog, fejlődik, jól érzi magát :)
13 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!