12. és a 18. hét között hogy lehet kibírni azt a hosszú időt, amíg orvos lát?
Nekem olyan hosszú időnek tűnik. Mit csinál addig a baba? és honnan tudom, hogy minden rendben van-e vele? Hogy jól fejlődik-e?
Ti nem tartjátok hosszúnak azt a hat hetet? Vagy csak én aggódom túl?
Köszönöm a válaszokat!
jó hát én nekem tök mind1,nem veszekedni akartam
csak mondjuk ha a 30. hét után valamiért nem úgy kering a vér a kzs-ban,vagy a méhlepény túl hamar kezd el öregedni,akkor azt honnan tudja az anyuka?
és igy ha ne adj Isten vmi gixer van akkor azonnal tudnak cselekedni
amúgy ez a dolog az uh-val már rég elavult dolog,egyre több doki támasztja alá h nem káros
Dr.Timmermann is nyilatkozott erről a tv-ben kb 1 hónapja
Huhh, en 10+2hkm vagyok, eddig 3x lattam a babomat, jovoheten szerdan 4. Aztan marc. 28 az 5.. Nem is tudom, hogyan fogom kibirni:)) de valahogy biztos... Tuti minden rendben lesz, es egeszseges a mazsim...
Ja amit kihagytam, genetikai uh. 18.an megyek:))) szoval igy kb az elso 3 honapban 6 uhn leszek tul.. Ebbol ketto a magandokim, 4 pedig sztk.
Udv.
Két vetélésen vagyok túl, nekem nagyon hosszúak a várakozások. Veszélyeztetett vagyok és feküdnöm kell még 2 hétig!Az első 12 héten 8 UHn voltam, részint mert dokim ellenőrizte, részint mert volt, h nagyon aggódtam és elmentünk, részint, mert volt h véreztem!És inkább vállalom az UHt mintsem h a stressztől baja legyen a babának!Most a 12. uh után majd a 14. héten megyünk 4Dre, aztán 18. héten genetikai uhra az sztkba. Utána majd csak a 30. héten lesz a következő UH, de a 26. héten beiktatunk egy újabb 4Dt!Van itthon szívhangfigyelőnk, szóval én így hidalom át a sok időt :D
12+4hkm
Az uh nem veszélyes .ki mondta ezt a hülyeséget.
Az uh esetleg zavarhatja a babát mert hallhatja.
Menj magán uh ra. én elmentem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!