Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7-9 hetes kismamák hogy vagytok?

7-9 hetes kismamák hogy vagytok?

Figyelt kérdés
Vannak tüneteitek? Otthon vagytok, vagy dolgoztok? Első gyerek? Én kisfiammal vagyok itthon GYED-en, a kistesó is GYED-be fog még születni, nem tölti be a 2 éves kort. A tüneteim már nagyon enyhék, pedig elég sz..rul voltam 3 hétig. Most már "csak" álmos vagyok folyamatosan, és a gyerek fogzása ezen nem sokat segít, 5-10-szer biztos felkel éjszaka. Veletek mi a helyzet? Látszik már valamekkora pocak? Nekem csak estére nő meg, de reggelre eltűnik, még nem híztam semennyit.
2013. szept. 30. 07:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

lehet hogy neked hordó hasad van,vagy lesz de nekem valóban egy aranyos pocim van,ha fejreállsz,ha nem...

Igen a hasról a sörhas meg a nagy hordó jut eszembe,ezért nem hívom az enyémet így.Ebbe már csak ne szólj bele!

Ha neked hordóhasad van,hát egészségedre :DDDDDDDDD

Szánalmas vagy nagyon!

2013. szept. 30. 12:32
 12/17 anonim ***** válasza:
szebb vagy gusztusosabb?? miért a tied gusztustalan?
2013. szept. 30. 12:33
 13/17 anonim ***** válasza:
Isten bizony én még nem láttam gusztustalan hasu kismamát.Hogy lehetsz ennyire rosszindulatú?Te nagyon negatív megkeseredett ember lehetsz!
2013. szept. 30. 14:25
 14/17 anonim ***** válasza:

Csak arra igyekeztem rámutatni, hogy felnőtt, értelmes (?) nők amint terhesek lesznek elkezdenek minden szót becézgetni. Miért van erre szükség? Hogy cuki-mukik legyünk? Hogy mindenki mosolyogjon ránk?

Én is terhes vagyok, és normális a szókincsem.

2013. szept. 30. 16:29
 15/17 anonim ***** válasza:
A kismami és a pocak szó szerintem abszulut nem gagyogó szó, hidd el ettől a becézéstől még nekem is normális szókincsem van :)de tudod mit,legközelebb nem leszek kismami,csak kismama majd figyelek,nehogy valakit megzavarjon! Valóban nevetséges vagy! A terhes nők nem kötekednek,szerintem! A hordóhasadra meg nem is tudok mit írni :DDD
2013. szept. 30. 17:41
 16/17 anonim ***** válasza:
Minden nőnek hordóhasa van a végén, csak addigra a hormonoktól elveszítik az objektivitásukat.
2013. szept. 30. 18:15
 17/17 anonim ***** válasza:

persze és elveszíti mindenki más is körülötted igaz?

Bakker,nem is írom ide véleményem,neked biztos h az lesz de nekem nem! Nekem az első terhességemnél sem volt hordóhasam és most sincs az!

De te tudod,csak a magad nevébe beszélj,h neked az lesz!

Szerintem minden kismama szép és csinos,sőt ilyenkor vagyunk a legszebbek!! :D Büszke vagyok a pocimra.

2013. szept. 30. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!