Hogy vagytok 37 hetes kismamák?
Szia!Én holnap töltöm be a 37. hetet. Tegnap gyomorégéssel szenvedtem , előtte pedig a hányingerrel, ma viszont takarítottam kb 2 órán keresztül, többet már nem is bírok. :) Most pihengetek,sokkal jobban érzem magam az előző napokhoz képest. Napi szinten jó párszor bekeményedik a hasam és kb naponta görcsölök kicsit. Már izgulok , hogy bármikor beindulhat a szülés. A férjem meg is szokta kérdezni amikor begörcsölök, hogy" na megyünk szülni?" .:D A picurkánk úgy is bent marad addig amíg ott jól érzi magát. :) Jövőhéten megyek az első CTG-re , a héten lett volna esedékes, de nem volt a dokim. És te hogy vagy? Mikorra vagy kiírva? Én október 17-re. :)
36+6 hkm
Sziasztok!
En 37+6 vagyok! Egyre turelmetlenebb vagyok sajnos... es nagyon szeretnem ha mar a kezemben tarthatnam a babam. Ennek legfobb oka, hogy kulfoldon elek es itt az ellatas egyenlo a 0-val. Pl. nincs NST, nem ellenoriznek magzatvizet semmit az eg vilagon. A 20. het ota annyit tudok a kicsimrol, hogy gyonyoru a szivhangja. Akkor lathattam utoljara. Szal elegge ideges vagyok es jobban orulnek ha mar a karjaimban szuszogna a kis draga :)
A gyomoreges engem is kinoz, dagad a labam 1 papucson kivul semmi mas nem jon ra :S uh ha esik ha fuj csak a papucs marad. :S Kicsikem nyujtozkodasai elegge fajdalmasak mar. Rengeteget kemenyedek es 1 ujjnyira nyitva vagyok a multhet ota, a babam buksija nagyon szepen be van ekelodve es nagyon lent van. A doki szerint nem huzzuk ki 9.eig. Hat majd meglatjuk... remelem igaza van :)Az utolso napok a legnehezebbek... :S De nyugi csajok mar tenyleg nem sok van :)
Nem tudom kislanyotok vagy fiatok lesz e de halgassatok meg ezt a dalt. Gyonyoru!!! Nekem fiam lesz de imadjuk foleg az elejet!! De ne sirjatok ra sokat :D :D
http://www.youtube.com/watch?v=zdltXBNziUc
Az elso versszak a legcsodalatosabb!!! Kitartast es konnyu szulest!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!