Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 9 hetes kismamák hogy vagytok?

9 hetes kismamák hogy vagytok?

Figyelt kérdés
Tünetek vannak? Mekkora a baba?
2013. szept. 25. 16:00
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia.Én 10 hetes vagyok,tegnap voltam orvosnál 4,1cm a kisbabank.Semmi tünet az égvilágon.Neked?
2013. szept. 26. 07:03
 2/7 A kérdező kommentje:

1 hete voltam uh-n, 1,9 volt a baba. Itt sincs semmi tünet, csak a kávét nem kívánom. :)

Mikorra vagy kiírva?

2013. szept. 26. 07:14
 3/7 anonim válasza:
Szia! Én is 9 hetes és 5 napos vagyok. A héten sajnos volt pici vérzésem, de amúgy minden rendben. Április végére vagyok kiírva, másfél hét múlva megyek az első genetikai UH-ra. 6 héttől ami a nagykönyvben le van írva összes terhességi tünet megjelent nálam, és 11 kg-t fogytam egy hónap alatt. Mostmár picit enyhülnek...
2013. szept. 26. 09:32
 4/7 A kérdező kommentje:

Akkor legalább érzed, hogy terhes vagy! :) Viccet félretéve, ha sokat hánysz, akkor igyál sokat, és szedj vitamint, hogy a babának ne legyen ebből kára. Bár ezeket úgyis tudod! :)

A genetikai vizsgálattól nagyon félek. 33 éves múltam... Ilyenkor már jóval nagyobb az esély pl. down-kórra.

9+2 hetes vagyok, és május 2-re vagyok kiírva.

2013. szept. 26. 09:43
 5/7 anonim ***** válasza:
Első vagyok.Április 22re vagyok kiírva.Hű de messze van :) Én eddig gyümölcsöket és leveseket kívánok meg.Második válaszoló jó sokat fogytál,én még se nem fogytam se nem hiztam.Nekem ez az első terhessegem,ezért- állandóan figyelem magamon a tüneteket.Nektek is első baba?
2013. szept. 26. 09:43
 6/7 A kérdező kommentje:
Első :)
2013. szept. 26. 09:58
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia! Én ápr. 23-ra vagyok kiirva, 3. baba. Én már felszedtem 3 kg-ot, folyamatosan olyan éhes vagyok, mint a farkas, és ha üres a gyomrom akkor jön az émelygés.

Egyébként minden oké! Jó babavárást!

2013. szept. 26. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!