7-9 hetes kismamák hogy vagytok?
te unatkozol ?
takarítsd ki a spájzodat,
ne haragudj,de ha te is ezt az oldalt lesed és ilyet válaszolsz,te is eléggé unatkozhatsz.....
milyen emberek vannak....keresi rögtön mibe köthet bele.miért nem takarítol inkább te is?
Én már 25 hetes kismami vagyok,pocit még nem láthatsz,embrió pár mmes,inkább puffadás,ami erre a trimeszterre nagyon jellemző!
Kellemes babavárást kívánok neked! :)
Étvágytalanság, semmi más.
Kedves #2, hagyd már ezt a "kismami" meg "poci" gügyögést. Miért kell a terhes nőknek minden szót becézni?
Azt mondták, ha terhes leszek én is ilyen leszek. Tudtam, hogy nem. És nem is.
" Fórumozni pedig szeretek "
hát ez nem egy fórumozós oldal
3as,nem tudom téged mit zavar a kismama helyett a kismama szó például. komolyan egyes embereket tényleg nem értem mit kötekednek itt :) Viccesek vagytok eléggé.
Gondolom te egy tökéletes ember vagy (y)
Na léptem is innen.sziasztok!
jaj szegény kérdező,az 5ös is az a kedves ember! :(
ha nem tud értelmeset hozzászólni nem tudom miért van itt,ha minden zavarja,gondolom unatkozik...... menj már takarítani,ne velünk foglalkozz! pfffff
Ha valakinek semmi köze a kérdéshez csak kötekedni jön,az tényleg minek ír?
Aki állítólag nő,kismama is egyben,szerintem segíteni kéne egymást,értelmesen! Ha nincs köze a kérdéshez,ne írjon ide..
#6 "kismama helyett a kismama szó"?
Mi van?
A kismamira gondoltam. De olvastam már kismamót, kismamócát, és kismamcsit is.
A pocak meg... Ettől állok fejre. Attól, hogy pocaknak hívjuk, még egy olyanolyan hatalmas hordóról beszélünk. Nem lesz attól szebb vagy gusztusosabb, hogy pocaknak nevezzük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!