38-39 HETES KISMAMÁK TI HOGY VAGYTOK?
Hányinger/ hányás? , görcsök? hasi fájdalmak?, Cervix Score hogy áll ?
ki mikorra van ki irva?
Szia!
Nálunk semmi... Ma voltam nstn ott sincsen semmi. Megyek vissza a kórházba a doki megvizsgál. Hétfőn c2000volt. Zárt voltam.
Hát, nem érzek semmit sem semmiből.
Vasárnap újra nst.
Mi mára vagyunk kiírva.
40hkm
Október 9-re vagyunk kiírva.
Hasi fájdalmak vannak, de elviselhetőek, a tegnapi hidegfront csak keményedéseket hozott magával :D
Semmi tünetem nincs, csak a türelmetlenség. Alig várom, hogy itt legyen, már minden meg van a picinek.
38+2 hetes kismami.
Mi 8-ára lennénk kiírva, de sajnos császár lesz faros baba miatt. Jövőhét szerdán tudom csak meg az időpontot, ha addig nem történik semmi. :)
Méhszáj C3000, semmi görcs, csak a bordáim fájnak ha fekszek. 38+3 hkm
Szia
holnapra vagyok kiírva ma és tegnap sokat görcsöltem ma főleg úgy érzem a hétvégére meglesz a pici.
Sziasztok.
En is 9.ere vagyok kiirva. Mar 1 ujjnyira nyitva vagyok 1 hete. Es 1 hete mar a nyakdugom egy kissebb darabjaval is talalkoztam. Szinte napi 24 oraba kemenyedik a pocim. Vannak apro gorcsok... es eleg fura fajdalmakofajdalmak olykor amiket egyenlore tapasztalat hijjan bem igazan tudok hova rakni. Remelem a hetvegen mar babazhatok :)
En Okt. 2-re vagyok kiirva, sokat kemenyedek es a babam nagyon aktiv. 2-szer volt enyhe hasmenesem az utobbi 3 napban de ennyi. En sajnos nem tudom a mehszaj ertekem, mert itt nem vizsgalnak meg odalent ha nincs panasz :( Mar nagyon varom a veget, nehezen alszom es faj az egesz medencem mikor probalok az agyban megfordulni.
A nyakdugoval nem talalkoztam (meg). Nagyon remelem, hogy legkesobb hetfoig elszanja magat a kislanyom es kijon hozzank.
39 hkm
én, okt 10re vagyok ki irva kislányommal. C.2100 volt hét elején, fáj a hasam főleg reggelente, meg ha ideges vagyok akkor rettentően görcsöl. jövőhéten megyek vissza nődokihoz, már csak ezt a mondatot várom 'jön a baba irány a korház' én sem találkoztam még a nyákdugoval. ( azt hiszem ) . de már jöhetne a drágám :))).
Mindenkinek sikeres szülést :D jöjjenek már azok a pocak lakok ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!