Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 38-39 HETES KISMAMÁK TI HOGY...

38-39 HETES KISMAMÁK TI HOGY VAGYTOK?

Figyelt kérdés

Hányinger/ hányás? , görcsök? hasi fájdalmak?, Cervix Score hogy áll ?

ki mikorra van ki irva?

2013. szept. 27. 13:12
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Nálunk semmi... Ma voltam nstn ott sincsen semmi. Megyek vissza a kórházba a doki megvizsgál. Hétfőn c2000volt. Zárt voltam.

Hát, nem érzek semmit sem semmiből.

Vasárnap újra nst.

Mi mára vagyunk kiírva.

40hkm

2013. szept. 27. 13:40
 2/7 anonim ***** válasza:

Október 9-re vagyunk kiírva.

Hasi fájdalmak vannak, de elviselhetőek, a tegnapi hidegfront csak keményedéseket hozott magával :D

Semmi tünetem nincs, csak a türelmetlenség. Alig várom, hogy itt legyen, már minden meg van a picinek.

38+2 hetes kismami.

2013. szept. 27. 14:09
 3/7 anonim válasza:

Mi 8-ára lennénk kiírva, de sajnos császár lesz faros baba miatt. Jövőhét szerdán tudom csak meg az időpontot, ha addig nem történik semmi. :)

Méhszáj C3000, semmi görcs, csak a bordáim fájnak ha fekszek. 38+3 hkm

2013. szept. 27. 14:37
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia

holnapra vagyok kiírva ma és tegnap sokat görcsöltem ma főleg úgy érzem a hétvégére meglesz a pici.

2013. szept. 27. 14:41
 5/7 anonim ***** válasza:

Sziasztok.

En is 9.ere vagyok kiirva. Mar 1 ujjnyira nyitva vagyok 1 hete. Es 1 hete mar a nyakdugom egy kissebb darabjaval is talalkoztam. Szinte napi 24 oraba kemenyedik a pocim. Vannak apro gorcsok... es eleg fura fajdalmakofajdalmak olykor amiket egyenlore tapasztalat hijjan bem igazan tudok hova rakni. Remelem a hetvegen mar babazhatok :)

2013. szept. 27. 18:28
 6/7 anonim ***** válasza:

En Okt. 2-re vagyok kiirva, sokat kemenyedek es a babam nagyon aktiv. 2-szer volt enyhe hasmenesem az utobbi 3 napban de ennyi. En sajnos nem tudom a mehszaj ertekem, mert itt nem vizsgalnak meg odalent ha nincs panasz :( Mar nagyon varom a veget, nehezen alszom es faj az egesz medencem mikor probalok az agyban megfordulni.

A nyakdugoval nem talalkoztam (meg). Nagyon remelem, hogy legkesobb hetfoig elszanja magat a kislanyom es kijon hozzank.

39 hkm

2013. szept. 28. 00:16
 7/7 A kérdező kommentje:

én, okt 10re vagyok ki irva kislányommal. C.2100 volt hét elején, fáj a hasam főleg reggelente, meg ha ideges vagyok akkor rettentően görcsöl. jövőhéten megyek vissza nődokihoz, már csak ezt a mondatot várom 'jön a baba irány a korház' én sem találkoztam még a nyákdugoval. ( azt hiszem ) . de már jöhetne a drágám :))).

Mindenkinek sikeres szülést :D jöjjenek már azok a pocak lakok ^^

2013. szept. 28. 07:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!