A terhesség első pár hetére jellemző a túlzott fáradékonyság?
A terhességem elején az egyedüli tünetem az állandó álmosság, fáradtság volt. Nekem volt lehetőség alvásra, mert akkor hagytam abba a munkát. Amíg korábban még hétvégén is fél hatkor kukorékoltam, addig terhességem elején 9-ig , fél 10 -ig is elaludtam és még délután is lefeküdtem. Amikor eljött az este, ugyanúgy le tudtam feküdni aludni, mint máskor. Aztán 12 hét után valahogy elmúlt.
Most az álmosság már nem jellemző. Helyette iszonyatosan fáradt vagyok. Megfőzök egy ebédet, vagy elmegyünk a párommal vásárolni és alig tudom magamat vonszolni. Nem vagyok álmos, sokszor ha lefekszem sem alszom, csak pihenek. De az egész testemben fáradtságot, erőtlenséget érzek. Ez sokkal kellemetlenebb, mint az elején a fáráadtás, álmosság. SŐt, az inkább kellemes volt, mert végre kialudtam magamat. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!