Normális az, hogy visszatér a fáradékonyság a terhesség végére?
Szia.Eggyet értek az elöttem szólóval :)Én is nagyon hamar elfáradok,és ha lepihenek tuti elszundizok van,hogy csak 20percre de utána sokkal jobb:)
Minden jót
33hetes kismama
Szia! Én is néha majd1 összeesek a fáradtságtól, hiába igyekszek pihenni napközben is. Ahogy írtad, több oka is lehet egyszerre. Nálam az időjárás igencsak erős befolyásoló tényező, éjszaka sem tudok már rendesen aludni...
Tényleg csak annyit tudunk tenni, hogy amikor (és amíg)lehetőségünk van rá, pihenjünk.
Én a 36. héttől szinte fel sem keltem az ágyból. Engem is aggasztott és azt a választ kaptam amit én is tanácsolni tudok neked: Aludj amennyit bírsz, használd ki a hátralévő idődet utánna ugysem fogsz tudni egy jót aludni.
Üdv.: 7 hetes baba anyukája
Szia!
Én 3 hónapig nem éreztem fáradtságot, de most 28. héten vagyok, megint kezdek fáradékonyabb lenni. Ez teljesen természetes, a szervezetre nagyobb teher hárul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!