Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális az, hogy visszatér a...

Normális az, hogy visszatér a fáradékonyság a terhesség végére?

Figyelt kérdés
35. héten vagyok. Kb. 12 hetes koromig szinte állva el tudtam volna aludni. Most 1 hete ismét állandóan fáradt vagyok. Ezek a hormonok, az időjárás, vagy valamiféle vitaminhiány, esetleg valami mást jelent?
2008. szept. 18. 20:15
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia!!!Én is álandoan fáradt vagyok én 32 hetes vagyok ez attol van hogy nagyobb a baba ,jobban nyom idegeket egyre nehezebb.Sokat alszok is,ha tudok.Ugy hogy te is sokat pihenj ha tudsz hidd el fél ora szunya és jobban fogod magad érezni.Szia jo baba várást!!!
2008. szept. 18. 20:39
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia.Eggyet értek az elöttem szólóval :)Én is nagyon hamar elfáradok,és ha lepihenek tuti elszundizok van,hogy csak 20percre de utána sokkal jobb:)

Minden jót

33hetes kismama

2008. szept. 18. 20:43
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia! Én is néha majd1 összeesek a fáradtságtól, hiába igyekszek pihenni napközben is. Ahogy írtad, több oka is lehet egyszerre. Nálam az időjárás igencsak erős befolyásoló tényező, éjszaka sem tudok már rendesen aludni...

Tényleg csak annyit tudunk tenni, hogy amikor (és amíg)lehetőségünk van rá, pihenjünk.

2008. szept. 19. 08:31
 4/6 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én is 35 hts vagok és állandóan alhatnékom van! Én éjjel vagy 3 hónapja nem tudok aludni, fáj a csípőm, medencém, éhes vagyok, pisilni kell 2-3x... Napközben próbálom pótolni, 2-3x fél órákt lszom. A dokim szerint is teljesen normális a fáradékonyság, a terhesség tényleg leterheli a szervezetünket! Cipelni kell most már egy nagy babát! :-))) Kitartást!
2008. szept. 19. 09:17
 5/6 anonim ***** válasza:

Én a 36. héttől szinte fel sem keltem az ágyból. Engem is aggasztott és azt a választ kaptam amit én is tanácsolni tudok neked: Aludj amennyit bírsz, használd ki a hátralévő idődet utánna ugysem fogsz tudni egy jót aludni.

Üdv.: 7 hetes baba anyukája

2008. szept. 19. 09:23
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 3 hónapig nem éreztem fáradtságot, de most 28. héten vagyok, megint kezdek fáradékonyabb lenni. Ez teljesen természetes, a szervezetre nagyobb teher hárul.

2008. szept. 19. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!